Pandrup

Jetsmarks U9 drenge med flot indsats i elitestævne

Der var lokal repræsentation fra Jammerbugt Kommune ved det netop gennemførte elitestævne for årgang 2012 drenge i Gentofte, hvor 24 af de bedste U9 hold i Danmark havde sæt i hinanden i stævne, idet Jetsmark IF deltog med deres U9 drenge.

Prøver sig af mod de bedste
– Vi har længe haft et ønske om at prøve drengene af mod de stærkeste hold i Danmark, fordi vi ønskede at få afkræftet eller bekræftet vores opfattelse af, at vi har nogle U9 drenge, der er blandt de bedste i Danmark. Derfor tøvede vi ikke med at sige ja tak, da vi fik invitationen til stævnet, fortæller Sune Myrup, der er træner for holdet sammen med Camilla Bach og Kenneth Vingaard.
Jetsmark IF mødte i det indledende gruppespil Brøndby IF Talent 1, Lyngby og Svendborg.
Det blev til et snævert nederlag til Brøndby, men sejre over Lyngby og Svendborg.

Flot placering
I mellemspillet løftede Jetsmarkdrengene deres niveau, og det blev til sejre over Gentofte 2, Brønshøj samt en flot 3-2 sejr over Brøndby Talent 1.
Holdet var derfor kvalificeret til elitegruppespillet om søndagen, hvor de seks bedste hold skulle møde hinanden.
Jetsmark IF tabte fortjent 5-1 til de senere vindere fra Gentofte Talent 1, ligesom det blev til et ufortjent 2-1 nederlag til FCK.
Sejre over Brøndby Talent 1 og Esbjerg samt uafgjort mod Brøndby Talent 2 var dog nok til, at Jetsmark IF sluttede på en flot 3. plads blandt de bedste U9 hold i Danmark.

En stor oplevelse
– Som klub er vi meget stolte over drengenes resultat, og under og efter stævnet måtte vi adskillige gange svare på: ”Hvor er det lige I kommer fra, og hvor ligger Jammerbugt kommune?”, fortæller Sune Myrup.
– Det er voldsomt imponerende, at vores lokale Jetsmark drenge slår store klubber som Brøndby, Lyngby mv. Fodbold handler om at skabe store oplevelser, og der var da også masser at smil på læberne, da det gik op for drengene, at de havde slået Brøndby tre gange, hvor seniorerne lige er blevet Danmarksmestre, fortæller Sune Myrup.

Emil Vingaard, Andre Kronborg, Emil Zinck, Theo Seglem, Jeppe Søndergaard, Jonathan Myrup, Dexter Nikoukar

Læs om fantastiske oplevelser og events