Fjerritslev

Uafgjort i topopgør og målfest i bundopgør

(Arkivfoto)
Seneste runde i den lokale serie 3 pulje blev desværre decimeret.
Nedenfor referat fra Jammerbugt Ligaens Peter Karstrøm Vagning.

Blot to kampe
I 5. runde af Jammerbugt Ligaen blev desværre kun to kampe afviklet, idet holdene fra Skovsgaard Boldklub, Gjøl B., Trekroner IF 98 og Moseby Boldklub fik deres opgør udsat, og de kom dermed ikke i kamp.
5. runde bød derfor kun på to opgør, nemlig topopgøret mellem Fjerritslev IF og Biersted IF og bundgyseren mellem Jetsmark IF og Hune Boldklub.

Fjerritslev IF – Biersted IF: 1-1 (1-1)
1-0 (3.) Christian Hjortshøj Jensen
1-1 (15.) Philip Aabech, straffespark

Til gengæld bød runden på et vaskeægte topopgør mellem Fjerritslev IF og Biersted IF på førstnævntes græs.
Hjemmeholdet fortsatte de gode takter fra de første tre kampe, og udeholdet havde snuden godt i sporet, hvorfor det endte uafgjort 1-1 i dette opgør.
Dermed er stillingen i toppen af rækken uændret, idet Biersted IF forsat indtager 1. pladsen og Fjerritslev IF 2. pladsen.
Begge hold er i øvrigt nu – og som de eneste – fortsat ubesejrede efter denne runde. Biersted IF har spillet fem kampe og vundet de tre opgør, mens Fjerritslev IF har en kamp i hånden med kun fire kampe spillet.

Jetsmark IF – Hune Boldklub: 2-6
Målscorere for Hune:Michael Krause: 3
Thomas Helbo: 2
Olmer Diaz: 1

I rundens bundopgør, hvor der før kamp kun var et sølle point til forskel på de to hold, endte gæsterne fra Hune Boldklub med at drible hjem med en sejr på 6-2.
På forhånd havde begge hold tilkendegivet, at man var på jagt efter flere point, og hos gæsterne havde træneren på forhånd fastslået, at der skulle mere fokus på afslutninger og mål.
Og selvom det havde knebet i de første kampe, fik gæsterne færten af mål og formåede at score seks gange og dermed tilføje Jetsmark IF et nederlag på 6-2.
Med sejren kravlede Hune Boldklub op på 3. pladsen i rækken, mens hjemmeholdet Jetsmark IF fortsat befinder sig i den nedre ende af tabellen.

Foromtale af 6. runde:
Peter Karstrøm Vagnings bud på kampene:

Biersted IF tager hjemme imod Jetsmark IF og på papiret peger pilen mod en hjemmesejr for Biersted IF, der aktuelt er nr. 1 i rækken og ubesejret. Gæsterne fra Jetsmark IF frister en tilværelse i bunden af Jammerbugt Ligaen, og i den seneste runde lidt under beskydning.
Moseby Boldklub får hjemme besøg af Trekroner IF 98, og der kan meget vel være lagt op til en særdeles spændende og jævnbyrdig kamp.
Moseby Boldklub viste ifølge træneren gode takter i den seneste hjemmekamp. Omvendt har Trekroner IF 98 vist sig – ifølge udsagn fra flere trænere – at være en vanskelig modstander at spille mod.
Favoritværdigheden er måske nok en lille smule i favør af Trekroner IF 98, som dog kan vise sig generet af, at man har fået et par kampe udsat og ikke er i samme flow som hjemmeholdet.

Gjøl B. spiller på egen bane mod Fjerritslev IF. Det bliver et spændende opgør mellem to nye hold i rækken. Hjemmeholdet har tidligere vist på eget græs, at det kan score mål. Alligevel er det desværre blevet til tre nederlag og en aktuel placering som sidst i tabellen.
Gæsterne fra Fjerritslev IF er tilsyneladende inde i en god stime, og er ubesejret og aktuelt på 2.pladsen i tabellen. Desuden er holdet god for at score i hver kamp, og med den forrygende sæsonstart i ryggen ligner holdet en favorit til at snuppe tre point på Gjøl og forblive i hælene på Biersted IF.
I Hune bliver der fløjtet kamp i gang mod gæsterne fra Skovsgaard Boldklub. Hjemmeholdet er måske ved at være kommet ind i en god rytme og har fået hul på målscoringen og kæmper indædt. Man skal derfor næppe forvente, at holdet lægger sig fladt ned for modstanderen.
Det kan blive et temmelig spændende opgør, for gæsterne fra Skovsgaard Boldklub er et godt og velspillende hold, som presser på og kigger opad i tabellen. Efter et par opgør uden pointhøst, er holdet ved at finde opskriften og vil formentlig være farlig for enhver modstander, og er knebne favoritter til at score max. point i dette opgør.

Læs om fantastiske oplevelser og events