Nyheder
imported

Uddeling af årets idrætspræstationer i Jammerbugt Kommune 2017

Torsdag 7. december 2017, foregår årets uddeling af Idrætspriser 2017 i Sports- og Kulturcenter Brovst.

Uddeling af årets idrætspræstationer i Jammerbugt Kommune 2017: Lokale idrætsudøvere og frivillige ledere modtager hæder og klapsalver for deres flotte præstationer i året, der gik.

Der er rekord stor tilslutning til begivenheden, derfor er det valgt at dette års festligheder finder sted i Sport- og Kulturcenter Brovst. Festen starter kl. 19.00 med velkomst af Borgmesteren efterfulgt af fællessang og musikalsk underholdning leveret af Musikskolen. Herefter skal idrætspriserne uddeles til alle dem, der har vundet medaljer ved et nordjysk eller højere rangerende mesterskab, eller som på anden vis har gjort sig særlig fortjent til en medalje.

Det kan afsløres, at der i år er alt fra nordjyske mestre til danmarksmestre og sågar enkelte deltagere i EM og VM. Og præstationerne spænder bredt i år fra de måske lettere ukendte sportsgrene som bl.a. Ironman på Hawaii og Skeetskydning til de efterhånden mere kendte sportsgrene i Jammerbugt som bl.a. speedway, judo og fodbold.

Aftenen byder traditionen tro også på ros og anerkendelse til de frivillige kræfter i foreningerne. Vinderen af Årets Lederpris 2017 kåres af formand for Folkeoplysningsudvalget, Inger Kristensen, og den nye pris Årets Ungleder 2017 uddeles af DGI Nordjylland v. Birthe Bach.

Alle idrætsprismodtagere, indstillede, indstillere, trænere og pårørende samt Kommunalbestyrelsen og Folkeoplysningsudvalget er inviteret med til arrangementet.

Læs om fantastiske oplevelser og events