Nyheder
imported

Udmærkelser og ros til kok

Den ene af kokkene hos Blokhus Fiskerestaurant,, Simon Emil Christensen, har modtaget den ultimative højeste karakter ved sin afsluttende svendeprøve på Food College i Aalborg

 Ikke nok med, at den nyslåede kok, Simon Emil Christensen, opnåede de højeste faglige karakterer der kunne opnås, – så modtog han også ikke mindre end 2 yderligere hæderslegater.

 

Simon modtog Bent Brandts diplom som den elev der har opnået det højeste faglige niveau igennem alle 3 års skoleophold, samt Aalborg Restauratørforening af 1864 eftertragtede legat som den elev, der har udvist en flittig indsats, været en god kammerat og har gjort en ekstra indsats i sin læretid.

 

Læretiden er gennemført i søsterrestauranten, Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg, hvor Simon igennem alle årene har arbejdet tæt sammen med den daglige leder Thomas Kjærsgaard Johansen på Blokhus Fiskerestaurant, – og de 2 kokke vil nu fremover være at finde bag gryderne sammen i den nyåbnede restaurant i Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events