Blokhus

Udsmykning af rundkørsel skal visualiseres

(Arkivfoto: Poul Nymark)
Teknik- og miljøudvalget har modtaget flere ønsker om udsmykning af den nye rundkørsel ved Vesterhavsvej/Kvorupvej/Faarupvej øst for Hune, og udvalget har behandlet henvendelserne, som overvejende peger på en opførelse af et mini Sømærket i rundkørslen.

Skal kunne ses
– Vi er nødt til at have en visualisering af projekt, inden vi kan træffe en beslutning, siger Jens Chr. Golding, formand for udvalget.
– Visualiseringen skal vise dimensionerne, og om det kommer til at passe ind i omgivelserne, og så er der spørgsmålet om drift og vedligehold, siger han.
Desuden skal andre politi og andre vejmyndigheder også høres.

Blomster
Det er blandt andre Hune-Blokhus Borgerforening samt Blokhus & Omegns Grundejerforening, der ønsker en model af Sømærket i rundkørslen, da det vil virke som både udsmykning og branding af området.
– Rundkørslen bliver beplantet med blomster, og når vi har visualiseringen, vil vi se positivt på projektet igen, siger Jens Chr. Golding.
Udvalget har modtaget i alt 7 henvendelser om udsmykning af rundkørsel, heraf er der en indsigelse imod opsætningen af et Sømærket.

Læs om fantastiske oplevelser og events