Nyheder
imported

Udtagelse til EM i Lonato

To skeetskytter fra Jetsmark er udtaget til EM i Italien d. 7.-10. juli.

De talentfulde juniorskytter fra Jetsmark Sogns Jagtforening Emil K. Petersen og Johan Birklykke er begge udtaget til EM i juli måned. Sammen med Emil og Johan deltager også Alexander Karlsen, København, på det danske juniorlandshold til EM. Danmark har aldrig før stillet med så stærkt et juniorhold til EM, så det bliver spændende at følge dem både individuelt, men også som hold.

Emil K. Petersen er netop hjemvendt fra World Cup i San Marino hvor han var udtaget til seniorholdet. Her skød han 122 og kom i omskydning om én af de seks finalepladser. Emil måtte dog se sig slået af skytter med lang mere rutine og han sluttede derfor på en fornem 10. plads. Tidligere på året deltog Emil og Johan ved Junior World Cup i Tyskland, hvor Emil sluttede som nr. 5 (120 træf) og Johan som nr. 14 (117 træf). Ved samme lejlighed vandt Emil guld i holdkonkurrencen. 

Emil vandt i starten af juni det store stævne på hjemmebanen ved Gl. Toftegaard, Scandinavia Open, hvor han vandt Elite-rækken for seniorer med 121+16+15 træf. Her blev Johan nr. 3 med 122+14+14 træf. Foruden de flotte resultater har drengene vundet flere OBS-skydninger i foråret og de er placeret som nr 1 og 3 på den danske juniorrangliste. 

– Vi har i Jetsmark Sogns Jagtforening haft fokus på junior- og talentarbejde i mere end 15 år og det har kastet adskillige jyske og danske mesterskaber af sig for både damer, herrer og junior. Internationalt har foreningens skytter vundet medaljer ved EM og World Cup – og ikke mindst Anders Goldings sølvmedalje ved OL i London. Vi har også et par dygtige skytter på damesiden, Mia Lund og Lærke Olesen. Lærke skyder som damejunior og fortsætter hun sin positive udvikling vil vi snart se hende deltage ved de store internationale mesterskaber. Der er også flere talenter på vej på herresiden, Frederik Fyenbo Strøm ligger pt nummer 5 på den danske juniorrangliste. Uden den store opbakning vi har haft fra lokalområdets erhvervsliv ville dette aldrig  kunne lade sig gøre – og det er vi yderst taknemlig for. Vi håber og tror på at foreningen ved OL i Tokyo 2020 er repræsenteret med en eller to skytter, udtaler bestyrelsesmedlem Anders Esholm Jensen.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events