Nyheder
imported

Udvikling: 17 nye lejeboliger skyder hurtigt op i Blokhus

Ifølge Nørresundby Boligselskab er der en stigende tendens til, at især seniorer til vælger vedligeholdelsesfrie boliger

Tekst: Louise Kande – foto: Blokhus avis

Byggeriet af de 14 lejeboliger på Torvesvinget og 3 boliger på Springvandstorvet forløber planmæssigt. Nørresundby Boligselskab, der står bag byggeriet, forventer at boligerne står klar til indflytning i efteråret 2016. Entreprenøren Lund & Staun oplyser ligeledes, at arbejdet forløber planmæssigt. Butikslejemålet på ca. 250 m2 på Springvandstorvet kan benyttes fra pinse, medens lejeboligerne vil kunne indflyttes senest til november i 2016.

Projektet er et resultat af et godt samarbejde med grundsælger, John Andersen samt Jammerbugt Kommune som visionært har valgt at støtte almene lejeboliger i Blokhus by. Det første spadestik blev taget tilbage i oktober 2015, hvor borgmester Mogens Gade udtalte: – Blokhus-Hune har stort potentiale og et godt erhvervsliv. Det er vigtigt at øge antallet af fastboende, som kan være med til at bære byen.

Baggrunden er ligeledes, at Nørresundby Boligselskab oplever en stor søgning til nye velbeliggende lejeboliger. – Både fra børnefamilier, men i særdeleshed fra seniorer, som aktivt vælger ejerbolig/sommerhus, og dets forpligtelser fra, til fordel for den vedligeholdelsesfrie lejebolig hvor vicevært og servicepakke medfølger, forklarer Lars Emborg, direktør for Nørresundby Boligselskab, der samtidig oplyser, at søgningen er stor til den vedligeholdelsesfrie bolig, med en central placering og optimal indretning.

Endnu mulighed for at få lejemål

Allerede nu har flere skrevet sig op til én af de 17 boliger der alle opføres som store 3 rums boliger. Boliger i stueplan får egen terrasse/have mens boliger på 1. sal for store altaner. Der installeres elevator til boligerne på 1. sal. Til hver bolig vil der være parkering på grunden.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events