Nyheder
imported

Underholdning i Pandrup

Til årets Open by Night d. 22. juli i Pandrup, er der linet op med musikalske indslag, aktiviteter for børnene og mange gode tilbud

22. Juli bliver en glad aften i handelsbyen Pandrup

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Når Pandrup d. 22. juli præsenterer Open By Night fyldes byen af feriegæster, lokale borgere og masser af sommertilbud, samt et stort underholdningsprogram med musik, boder og andre events. Byens butikker åbner fra klokken 10, og kl 14. spærres hovedgaden i Pandrup af, og omdannes til gågade med boder, underholdning, musik og andre events. Klokken 16 åbner by Night, mens der klokken 18.30 serveres helstegt pattegris på Sparekassetorvet. Han Herreds- og Vittrup Linedansers giver flot opvisning og umiddelbart bagefter tændes mikrofonerne til timevis af god musikalsk underholdning. Klokken 23 rundes den festlige sommer by Night af med et stort festfyrværkeri.

Program for børnene

Der vil også være stort legeland for børnene ved Pandrup Cykler, hvor der er opstillet klatrevæg, hoppeborge og meget mere. Det foregår fra kl 16-22. Senere på aftenen er det SuperBrugsen Pandrup der er i by Night humør, når de sparker 100 bolde ud fra scenen på Sparekassetorvet. Der er gevinst til både børn og voksne på de 50 af boldene.

Der hører også musik til…

Nostalgisk tilbageblik

Arrangørene er ligeledes stolte af at det er lykkedes at få samlet de ”gamle drenge” fra United, det lokale band, der turnerede Danmark tyndt i perioden 1978-1984. På repertoiret findes denne aften ”Love is in the air” ”Hotel California”, ”Confusion” og Toto’s velkendte hits, ”Hold the line” og ”Africa” m.m. Desuden har forsangeren fra det tidligere Mayflowers, Erik Brükmann Olesen, lovet at give et par numre sammen med bandet. United står klar på scenen kl. 20.30.

Lokalkendt spillemand

Også den lokalkendte spillemand, Mogens Andersen, der med sit gode humør og 25 års erfaring som solomusiker, bidrager denne sommeraften med masser af mangfoldige party hits. Og selv lover han, at sammensætningen af det store brede repertoire, afspejler et godt grundlag for en god aften. Mogens Andersen spiller kl. 20.15 og 21.30.

Zydecomusik på nordjysk

– Det er MrLeonards speciale. Det nordjyske band har tabt sit hjerte til zydecomusikken og er blevet fascineret af den swingende, livsglade og energiske musikgenre, som har sit stamtræ solidt plantet i Louisianas muld. Zydeco er et mix af blues, cajun og boogie-woogie og stilen er markant, pulserende og med synkoperede rytmer – energisk og imødekommende med masser af sjæl. Du kan høre det ”swingende” band på til årets by Night kl. 19.30 og 21.45.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events