Nyheder
imported

Vækstinitiativer vil styrke turismen i Nordjylland

Regeringens nye plan "Vækst og udvikling i hele Danmark," rummer en række nye initiativer, som kan medvirke til at gøre Nordjylland endnu mere attraktivt som destination for turister, mener VisitDenmark.

Fotos: Poul Nymark Foto

Visitdenmark.dk har netop udsendt følgende pressemeddelelse:

Muligheden for flere aktiviteter og bedre faciliteter langs de danske kyster, styrket bredbånds- og mobildækning, flere flyruter til Danmark, forbedret skiltning til oplevelserne, længere udlejningsperioder af sommerhuse, og ikke mindst en styrket markedsføring af Danmark som ferieland i udlandet.

Alle sammen initiativer, som imødekommer en lang række af de krav og forventninger, som nutidens turister har, som er efterspurgt i turisterhvervet, og som kan medvirke til at skabe yderligere vækst i turismen.

Det understreger VisitDenmarks adm. direktør Jan Olsen, som hilser regeringens nye plan "Vækst og udvikling i hele Danmark," velkommen.

-Ved at tilbyde turisterne flere aktiviteter får kystturismen bedre mulighed for at udnytte sit potentiale for at skabe vækst og jobs til Danmark. Samtidig åbnes der op for at styrke turismen hele året, blandt andet gennem længere udlejningsperioder for sommerhuse. Og så er det helt afgørende, at markedsføringsindsatsen styrkes, så vi i endnu højre grad kan fortælle turisterne om de mange muligheder og oplevelser, de kan få i Danmark, siger VisitDenmarks administrerende direktør, Jan Olsen.

Ifølge VisitDenmark skal ændringerne ske med respekt for naturen.

-Der er ingen tvivl om, at de danske kyster er en af Danmarks allerstørste aktiver – også for turismen. Derfor er det selvfølgelig afgørende, at ændringerne sker i respekt for den omkringliggende natur, påpeger Jan Olsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events