fårup sommerland
Blokhus

Vandland endnu større

Fårup Sommerland investerer massivt i Aquaparken

Nu bliver Danmarks største vandland endnu større, oplyser forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Fårup Sommerland lancerer i 2024 en stor udvidelse af den populære Aquapark, når forlystelsesparken investerer markant i en gennemgribende renovering og opgradering af Danmarks i forvejen største vandland. Gæsterne i Fårup Sommerland kan således se frem til bl.a. til de to længste og højeste vandrutsjebaner i Danmark, et nyt børnevandland og nye omklædningsfaciliteter.

Fårup Sommerland er i forvejen kendt i både Danmark og resten af Europa for parkens prisvindende rutsjebaner, blandt andet med sidste års tilføjelse af Danmarks største og Europas bedste rutsjebane, Fønix. Nu bliver udvalget af adrenalingivende forlystelser imidlertid løftet endnu en gang, og danske og internationale vandhunde og forlystelsesgæster kan således se frem til en markant opgradering af Fårup Sommerlands vandland, når forlystelsesparken slår dørene op til den nye Aquapark i 2024.

Fårup Sommerland investerer i en gennemgribende renovering og opgradering af Danmarks i forvejen største vandland. Der er tale om den største investering til dato i sommerlandets Aquapark siden parken indviede vandlandet i 1989. Investeringen rummer blandt andet de to højeste og længste vandrutsjebaner i Danmark, et nyt børnevandland og opdaterede omklædningsfaciliteter.

 – Aquaparken er uden tvivl et af de helt store trækplastre i Fårup Sommerland i løbet af sommermånederne, og derfor har vi også store forventninger til den massive opgradering, vi foretager af vores vandland frem mod 2024-sæsonen. Selvom sommervejret desværre ikke har været med os i år, holder vi os ikke tilbage med at investere markant i Aquaparken, og vi håber derfor, at næste sommer byder på lige så meget sol som 2023 bød på regn, siger direktør i Fårup Sommerland Niels Jørgen Jensen.

Fårup sommerland

Den første på verdensplan

To af de nye vandrutsjebaner vil begge være både højere og længere end alle andre i Danmark med højder på henholdsvis 18 og 21 meter samt længder på 172 og 195 meter. Den ene af rutsjebanerne vil kombinere et såkaldt tailspin-element og et Boomerango-element, og den vil dermed være den første vandrutsjebane i verden, der kombinerer disse to elementer. Foruden de to store rutsjebanenyheder udvides også børnevandlandet med en større pool og tre nye vandrutsjebaner.

Samtidig vil de nuværende omklædningsfaciliteter gennemgå en totalrenovering samt udvides med yderligere kapacitet til de dage, hvor der er mange besøgende i Aquaparken.

Fårup sommerland
Fårup sommerland

"Den største investering og renovering i Aquaparkens levetid"

– Der er tale om den største investering og renovering i Aquaparkens levetid, hvor vi har haft fokus på at skabe nye aktiviteter til både store og små. Udover større pools, større rutsjebaner og bedre faciliteter rundt om vandaktiviteterne vil vi også foretage en opgradering af infrastrukturen i Aquaparken. Det gælder blandt andet belægning og vandrensningssystemer, således vores gæster fra 2024 vil opleve et vandland i en helt ny version og skala hele vejen rundt, siger Niels Jørgen Jensen og fortsætter:  Vi ved, at denne slags investeringer betaler sig. Det så vi blandt andet sidste sæson, hvor vi med rutsjebanen Fønix foretog den største investering i Fårup Sommerland nogensinde. Det har skabt en hidtil uset opmærksomhed fra både ind- og udland, og det understreger, at det er med investeringer som disse, at vi fortsat kan tilbyde danske og udenlandske gæster et stærkt produkt til gavn for både os selv og dansk turisme som helhed.   

Renoveringen og udvidelsen af Aquaparken påbegyndes, når sommersæsonen i Fårup Sommerland går på hæld i september. Forlystelsesparken slår dørene op til næste års sæson i slutningen af april, mens selve Aquaparken traditionen tro først åbner lidt senere.

Læs om fantastiske oplevelser og events