Nyheder
imported

Vedligeholdelsesdag på Gateway Blokhus

Lørdag den 21.maj kl. 10 – 15 kan alle være med til at vedligeholde områdets mange faciliteter

Vi har næsten alle sammen været forbi Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage. Den giver turisterne, gæsterne og de lokale ekstra oplevelser, hvilket for mange betyder, at de kommer igen. Den skaber rammerne for familier, grupper, skoler, instututioner, par og mange flere. Og så skal den være ligeså fin, som første gang de kom, udtrykker Helle Larsen, Hune Bageri.

– Skoven er en perle, som ligger lige udenfor vores dør. Den er en kæmpe styrke for vores lokale borgere og turister, og vi er nødt til at passe på den, forklarer hun fortsat.

– Mød op på Gatewayen og vær med til at vedligeholde vores faciliteter. Vores Gateway er blevet en kæmpe succes – rigtigt mange mennesker nyder stor glæde af de mange publikumsfaciliteter. Men for at vi alle kan nyde, må vi også engang imellem yde. Derfor inviterer vi alle med interesse for at være med til at vedligeholde Gatewayen, til en arbejds-/hyggedag, fortæller Flemming Henriksen, Skovløber, Vendsyssel.

Naturstyrelsen Vendsyssel vil sørge for pølser,brød og drikkevarer, som  passende kan tilberedes på stedet.

Der opfordres blandt andet til, vedligehold af Legepladsen, som  trænger til maling med træbeskyttelse, bortkørsel af aske fra bålstederne – vedligehold af disse, gennemgang af fitness-ruten,  klippe grene og evt. udbringning af flis.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events