Nyheder
imported

Velkommen til landets første åbne guldsmedeværksted

Jan Jørgensen Jewelry med gyldent tiltag og ny attraktion i Blokhus

Tekst og foto: Martin Frandsen

Et flot opbud af gæster ventede skærtorsdag formiddag 1. april spændt på åbningen af det nye Guldsmederiet på Springvandstorvet i Blokhus, hvor Jan Jørgensen og personalet var klar med rød løber, champagne samt en overdimensioneret saks, som borgmester Mogens Chr. Gade kunne benytte til at klippe den gyldne snor.

Stor velvilje
Inden bød Jan Jørgensen velkommen.
– Det er fire år siden, vi begyndte at tænke på, at vi skulle til Vestkysten, og siden vi nåede frem til, at det skulle være i Blokhus, har vi fra dag ét kun mødt stor velvilje, 1000 tak, sagde Jan Jørgensen.
Han takkede ejerne af bygningen, familien Johansen som også ejer Pajo-Bolte, da de har gjort det muligt for Jan Jørgensen Jewelry at forfølge den nye vision og åbne et par år tidligere end forventet.
– Familien Johansen har stillet bygningen til rådighed på en måde, så vi har kunnet gennemføre dette projekt i en afslappet stil, sagde Jan Jørgensen.
Han rettede også en særlig tak til sit personale – og dets familie – for indsatsen særligt de seneste travle uger.
– De sidste to måneder har det været på fuld kraft, og mere end fuld kraft de seneste to uger, sagde han.

Et ønske om levendegørelse
Formand for Blokhusfonden og borgmester Mogens Chr. Gade var glad for, at landets første åbne guldsmedeværksted er placeret i Blokhus.
– Det er et helt nyt koncept med formidling af håndværket i fokus og en stor begivenhed for ikke alene Blokhus og Hune, men for hele Jammerbugt, sagde han og tilføjede, at netop levendegørelse af aktiviteter altid har været på ønskelisten hos Blokhusfonden.
– Det er vigtigt, at vi nu får endnu en blomst til den flotte buket, stort tillykke til Jan Jørgensen Jewelry.
Jan Jørgensen kvitterede ved at åbne dørene.
– Kom indenfor. I må se på det hele, og I må pille ved det hele. Det er 10 pct. butik, 90 pct. værksted og 100 pct. Vesterhav og Blokhus.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events