Nyheder
imported

Velkommen til stor separatudstilling

Lørdag d. 14. maj kl. 13.00 er der fernisering på separatudstilling med den anerkendte billedkunstner Finleif Mortensen fra Færøerne

Når Galleri Rødhusgaarden slår dørene op til fernisering på separatudstilling med Finleif Mortensen, kan man komme helt tæt på manden der er opvokset i bygden Argir tæt ved Færøernes hovedstad Thorshavn. Kunstneren, der vil være til stede på Galleri Rødhusgaarden d. 14. maj,  fik sin debut i 1985 på ”Olavsøkuframsyningin” , som er en censureret udstilling på Færøerne. Han har siden haft en lang række separate udstillinger i flere gallerier på Færøerne og Danmark. – Ligesom impressionisterne kan man i Finleif Mortensens værker, se arbejdet med at opløse de tydelige konturer. Resultatet er en kombination af naturens egne farver med en undertone af noget flygtigt og poetisk, forklarer Per Nørholm Jensen,  indehaver af Galleri Rødhusgaarden.

Musikalsk indslag

I forbindelse med ferniseringen vil der være musikalsk indslag med de talentfulde, klassisk uddannede musikere; Camilla Button (sopran) og Maren Marie Tange (pianist). Camilla Button optræder jævnligt som solist med kor og orkestre i Århus.  Hun har vundet to interne konkurrencer på Det Jyske Musikkonservatorium, hvilket betød at hun i april 2016 optrådte som solist med Prinsens Musikkorps og i juni 2016 optræder som solist ved Aarhus Symfoniorkesters sommerkoncert. Maren Marie Tange debuterede i 2003 fra solistklassens specialklasse for kammermusik og akkompagnement med koncerter i Musikhuset i Århus og i København og har endvidere optrådt i Frankrig, England, Tyskland, Sverige og Finland.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events