Løkken
imported

Vellykket Løkken Molefestival

SET & SKET: Arrangørerne er glade for opbakningen

Tekst: Anne Nøhr Ringgren Foto: Poul Nymark

Sidst i august blev der igen afholdt Løkken Molefestival, og når arrangørerne kigger tilbage er de meget tilfredse med årets afvikling.

 -Vi har kun fået positive tilbagemeldinger/feedback fra både gæsterne samt de erhvervsdrivende her i byen, fortæller Christina Elkjær Frøstrup Event og Marketing Manager hos Løkken Turistbureau.

Formålet med festivalen er at forlænge sæsonen i området, og derfor ligger den helt bevidst i den sidste weekend i august. I Løkken værner de om den historie, natur og kultur, som den er bygget på, og i forbindelse med festivalen får byen mulighed for at vise, hvad det indeholder. Festivalen tager derfor udgangspunkt i omgivelserne, som er hovedsageligt hav og strand og det der følger med, nemlig badeliv, fiskermiljø og de gode oplevelser.

-Vi tror, at folk har haft brug for at komme ud og være sociale igen efter to år, hvor der ikke har været Løkken Molefestival pga. corona, så det var rart, at det kunne lade sig gøre i år og vi kunne i den grad mærke at folk var i godt humør, og der var en god stemning, siger Christina Elkjær Frøstrup.

Det var tre dage, der var fyldt med en masse gode aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Weekenden bød på alt lige fra råvaremarked, fiskeauktion med murer Kjeld, fernisering af den nye Kunststi, modeshow og sidst men ikke mindst fællessang med god musik og lækker mad i festteltet to aftener i træk.

-Vi er glade for alle, som har været med til at bakke op omkring Løkken Molefestival, og der skal lyde en stor tak til samarbejdspartnere, sponsorerer, frivillige samt gæsterne, og nu står det istedet på aktiviteter i efterårsferien med oplevelser for hele familien, afslutter Christina Elkjær Frøstrup,

Læs om fantastiske oplevelser og events