Løkken

Vellykket nytårsløb i Løkken

Nu en fast tradition nytårsaftensdag

Det er nogle meget tilfredse arrangører, der kan se tilbage på afviklingen af Løkken Nytårsløb anno 2023.

En løbefest, der kommet for at blive, fortæller Kasper Nørgaard på vegne af arrangørerne.

Den finder altid sted på årets sidste dag den 31. december, og i år var der knap 200, der havde sikret sig en billet.

Og det er en del flere deltagere i år end sidste år, hvor der til sammenligning var ca. 125, der havde taget imod invitationen om at gå eller løbe nytåret i møde.

Der var en del tilmeldinger forud, men nogle nordmænd og tyskere mødte også op på selve dagen for at være med, fortæller Kasper Nørgaard.

Til løbet kunne alle, sammen med hele familien, opleve et vaskeægte varieret Løkken-terræn på fem kilometer. Turen går både via byen, stranden og klitterne, så man får set en stor del af naturen omkring Løkken. Undervejs kunne de trængende blive tanket op med forfriskninger. Deltagerne kunne både vælge at gå de fem kilometer eller løbe ruten en eller to gange.

– Vi vil gerne skabe gode traditioner. Jeg tror, der er så mange der gerne vil være med, fordi man ser det som en oplagt mulighed for at blive en del af fællesskabet og lige benytte lejligheden til at sige hej til de andre i byen. Så er der mange der hygger sig med det, og så får man lige et glas bobler og kransekage som afslutning, fortæller Kasper Nørgaard.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events