Blokhus

Vesterhavsparken udbygges

Nyt projekt med 60 boliger

Nu er der en del nye boliger på vej i Vesterhavsparken i Hune. Det er den driftige erhvervsmand John Andersen, som er undervejs med et nyt projekt, der rummer 60 lejligheder.
John Andersen står i forvejen bag en del anlægs- og renoveringsprojekter i Blokhus-Hune området og driver samtidig Kulturhuset og Skulpturparken i Hune.
Området er utrolig attraktivt lige nu, og Hune og Blokhus oplever stor stigning i tilflytning i disse år. Entreprenøren har ikke nogen betænkeligheder med at gå i gang med de mange boliger, der er navngivet Vesterhavsvænget.
– Der er markant efterspørgsel på ejer- og lejeboliger i området, og derfor har vi udviklet projektet. Vi har store forventninger til det, og ser ikke udfordringer i forbindelse med at afsætte dem, fortæller John Andersen til Blokhus Avis.
De nye boliger i Vesterhavsvænget ligger ved byskiltet til Hune, umiddelbart i forlængelse af de 26 nyopførte helårsboliger, som blev taget i brug i Vesterhavsparken i maj sidste år. De var også særdeles eftertragtede og der var mange glade tilflyttere, der kunne sætte nøglen i døren og bosætte sig i Hune enten hele året eller på feriebasis.
Arealet, der tænkes anvendt til projektet er på 22.000 m2, og ligger tæt på rundkørslen og indfaldsvejen til Hune og Blokhus.
I forvejen ligger der en ældre villaejendom helt op til Vesterhavsvej, som skal væltes for at gøre plads til det nye byggeprojekt.
Boligerne er punkthuse i 2 etager med 4 lejligheder på ca. 100 m2 i hver. De er alle designet, så de passer godt ind i omgivelserne.
-Vi har endnu ikke taget stilling til om lejlighederne skal være eje eller leje, siger John Andersen. Det kommer vi nærmere ind på, når vi er tættere på byggestart.

Endelig godkendelse

Inden bygherren kan realisere projektet skal der dog tages endelig stilling til det i Teknisk Udvalg i Jammerbugt Kommune, når høringsfristen for den igangværende lokalplansproces er udløbet primo august i år.
– Så lige nu afventer vi myndighedernes tilbagemeldinger inden vi kan sætte et nybyggeri i gang. Men vi forventer, at vi kan begynde at bygge fra sent efterår eller tidlig forår i 2024, hvorefter boligerne kan tages i brug omkring efteråret 2025, afslutter John Andersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events