Pandrup

– Vi skal bygge videre på positiv afslutning

Fodbold 2. division, gruppe 1
Brabrand – Jammerbugt FC 0-0 (0-0)

Efter en horribel 1. halvleg i udekampen mod Brabrand sluttede Jammerbugt FC godt af i 2. halvleg og var faktisk yderst tæt på en sejr.
Og den positive afslutning på kampen skal Jammerbugt FC bygge videre på, når holdet mandag får besøg af bundholdet, Holstebro.
– Selvfølgelig er vi favoritter, når det er nummer 1 mod nummer sidst. Men vi er i en periode, hvor vi har svært ved at få scoret. Derfor skal vi arbejde hårdt, være koncentrerede og gøre noget ekstra for at tippe tingene over på vores side, så det forhåbentligt rækker til en sejr, siger cheftræner Bo Zinck.
Han advarer mod at undervurdere Holstebro, som altid kæmper hårdt og er farlige på standard-situationer samt omstillinger.

Tæt på til sidst
Og der skal en helt anden indstilling til end i 1. halvleg i torsdagens udekamp i Brabrand.
– Vi var mildest talt elendige på alle parametre, og vi lærte, at sådan kan vi ikke komme ud til en kamp med en modstander, der er god til duel-spil, siger Bo Zinck.
Han måtte i pausen tale meget højt, og Jammerbugt FC kom da også ud til 2. halvleg med et helt andet udtryk og fik skabte 2-3 gode chancer.
Faktisk var Jammerbugt FC sidst i kampen tæt på at score det afgørende mål, da Sead Gavranovic i fri position 3-4 meter fra mål fik en hovedstødschance.
– Vi kan være tilfredse med det ene point, men vi kunne have snydt dem og taget alle 3. Omvendt kunne vi også have været bagud 0-2 ved pausen, konstaterer Bo Zinck.


Læs om fantastiske oplevelser og events