Brovst

Vigtige poster til Mogens Chr. Gade

Det er nu afgjort, at borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Chr. Gade (V), fortsætter som næstformand i Kommunekontaktrådet Nordjylland (KKR), mens Aalborgs borgmester Thomas-Kastrup Larsen (S) overtager formandsposten efter den afgåede borgmester i Hjørring, Arne Boelt (S).
Desuden er Mogens Chr. Gade blevet genvalgt som formand for Erhvervshus Nordjylland – to centrale poster.

Sætter dagsorden
KKR er nemlig med til at sætte dagsordenen i Nordjylland og skaber relationerne til Region Nordjylland for eksempel i forhold til sundhedsområdet, eller præger Christiansborg i forhold til eksempelvis udligningsreformen.
– Det er også KKR, der er de nordjyske kommunes talerør overfor Kommunernes Landsforening, når vi eksempelvis skal gøre dem opmærksomme på, at der er forskel på landets kommuner og deres kommunekasser, forklarer Mogens Chr. Gade.
Lige nu er han også fungerende formand, da Thomas Kastrup-Larsen er sygemeldt.
– Vi håber, at Thomas bliver rask hurtigst muligt, så vi igen kan etablere et godt formandskab, ligesom jeg havde det med Arne Boelt, siger Mogens Chr. Gade, der for to perioder siden var formand for KKR.

En indgang
Erhvervshus Nordjylland dækker også alle 11 nordjyske kommuner og skal ved at skaffe så mange projekter som muligt bakke op om det nordjyske erhvervsliv samt tilbyde hjælp til erhvervslivet i alle nordjyske kommuner indenfor forskellige områder som IT, grøn omstilling og eksport.

Læs om fantastiske oplevelser og events