Nyheder
imported

Vild verdensnyhed på vej til Fårup Sommerland

Hele to nye vandrutsjebaner åbner i Fårup Sommerlands Aquapark i 2015. Den ene bliver, verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops, den anden bliver en speedslide, hvor gæster kan opnå utrolig høj fart. Der er noget at glæde sig til for vandhunde, fartdjævle og rutsjebane-elskere

Fårup:

Verdensnyhed på vej til Fårup Sommerland  

Tekst: Pressemeddelelse fra Fårup Sommerland

Der kommer ikke bare én – men hele to nye vandrutsjebaner i Fårup Sommerlands Aquapark i 2015. Den ene bliver, verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops, den anden bliver en speedslide, hvor gæster kan opnå utrolig høj fart. Der er noget at glæde sig til for vandhunde, fartdjævle og rutsjebane-elskere…

– Vi går i gang med byggeriet om ganske kort tid, så rutsjebanerne står klar til gæsterne, når Aquaparken åbner den 5. juni næste år. Man kan godt begynde at finde badetøjet frem, for det bliver nogle helt vilde rutsjebaner, det lover jeg, siger en glad Fårup Sommerland-direktør Søren Kragelund og tilføjer:

– Den ene af vandrutsjebanerne bliver af typen Double-AquaLoop, og bliver den første af sin slags i verden. Du starter på toppen, højt oppe, i en lille kabine. Et øjeblik efter forsvinder gulvet under dig, og du ryger i frit fald ned i et lukket rør og fortsætter i høj fart nedad og nedad, gennem to loops, og slutter med et stort plask. Double-AquaLoop er markant vildere, end andre vandrutsjebaner, vi kender i Skandinavien, og den er tiltænkt alle de mange fartdjævle og vandhunde, der ikke kan få det vildt nok. Vi er sikre på, at rutsjebanen bliver et kæmpestort tilløbsstykke næste sæson.

I en ny liga

– Den anden rutsjebane er typen Kamikaze, og her er det sjove, at det går virkelig stærkt nedad, for den er uhyggelig stejl, forklarer Søren Kragelund. Han fortæller videre, at de to rutsjebaner betyder et løft op i en ny liga for Fårup Sommerlands i forvejen omfattende Aquapark, der er Danmarks største. Aquaparken blev bygget i 1989, og sidste tilbygning var til sæson 2014, hvor Aquaparkens omklædningsrum blev renoveret og udvidet.

– Vi er konstant på udkig efter nye forlystelser, der passer til Fårups koncept og til vores gæsters ønsker. Denne gang faldt valget altså på Aquaparken. Det skyldes bl.a. nogle rigtig gode og varme somre, der har tiltrukket flere gæsterne end nogensinde til Aquaparken. Vi satser på, at vejrguderne er med os også næste sæson, så rigtigt mange gæster får prøvet de nye vandrutsjebaner, slutter Søren Kragelund. Det er danske Scan Water og tyske Aquarena, der står bag de to nye vandrutsjebaner.

Navne-konkurrence på Facebook

Fårup Sommerland vil gerne ha’ gæsternes hjælp til at finde på et godt navn til deres nye vandrutsjebaner med frit fald og to loops, og derfor har de på Facebook bedt deres fans om at komme med navneforslag. Allerede nu myldrer det ind med forslag.

Fakta om Double-AquaLoop:

Længde: 120 meter

Højdekrav: min. 130 cm – max. 220 cm

Vægtkrav: min. 45 kg – max. 130 kg

Fakta om Kamikaze:

Længde: 35 meter

Højdekrav: min. 130 cm

Læs om fantastiske oplevelser og events