Det sker

Vildmarks-Jon holder foredrag

Sognegården i Løkken får besøg af Jon Lindberg, der vandt Alene i Vildmarken i 2017.
vildmark center Jon

16. november byder Sognegården i Løkken velkommen til en hyggelig eftermiddag i selskab med Jon Lindberg, kendt fra Alene i Vildmarken.

I 2017 vandt Jon Lindberg fra Saltum Alene i Vildmarken. Han overlevede alene i vildmarken i 45 dage – og slog dermed samtlige af de andre deltagere, hvilket gjorde Jon til vinderen.

 

Alene i vildmarken i 45 dage

Jon har erfaring fra både forsvaret og livet som jæger, og det gør og gjorde ham i stand til at overleve alene i vildmarken.
Jon drives af naturen, og kan være til stor inspiration for mange mennesker. Hvis ikke det er i forhold til Outdoor liv, så i forhold til at slippe afhængigheden af mange dagligdags ting, som man tager for givet. Man finder ud af, hvor mange overflødige ting, man fylder sin hverdag med, når man har prøvet at være alene i vildmarken i 45 dage.

 

Et simpelt liv

Når man lever i vildmarken leves livet helt simpelt, og alt er skåret helt ind til benet. Der er ingen teknologi, og alle overflødige ting er sorteret fra. Dermed kan man i vildmarken også finde ind til et helt særligt potentiale for at finde ens grundlæggende værdier. Ved at være alene i vildmarken kan man finde ind til sig selv og finde ud af, hvad der virkelig betyder noget.

Dette er noget, som Jons deltagelse i Alene i Vildmarken har bidraget til, og han er i dag blevet meget klogere på sig selv og hans indre værdier.

Arrangementet starter kl. 14.30 og der vil samtidig være tid til socialt samvær, kaffe og kage.

Fakta

Læs om fantastiske oplevelser og events