Nyheder
imported

Vildmosekartoffelfestival for 9. gang

Lørdag, den 15. oktober afholdes den traditionsrige kartoffelfestival på ”Vildmoseporten, Gård 18”, Biersted Mosevej ved Aabybro.

En festlig "kartoffel"

Der bliver aktiviteter for hele familien d. 15. oktober, når der afholdes Vildmosekartoffelfestival for 9. gang. Kl. 9.30 er der gratis morgenkaffe, rundstykker og opvisning ved Sulsted-Ajstrup Folkedansere. Herefter er der masser af aktiviteter og underholdning, bl.a. optræden af trylleklovnen MIGU, minidyrskue, hestevognskørsel, droneflyvning, råvaremarked med kunsthåndværk og lokale specialiteter og meget mere. De nye Vildmosekartofler i nye variationer indgår naturligvis i den dejlige middag i teltet.

Dagens højdepunkt er kåringen af årets Vildmosekartoffelambassadør, som allerede har gjort sig bemærket på ”kartoffelområdet”. Den aalborgensiske stjernekok, Kim Jeppesen, vandt i 2015 ”Kartoffelprisen” i en konkurrence, afholdt af Danmarks Kartoffelråd.

Klokken 11 ankommer  Brovst Pigegarde og den nye Vildmosekartoffelambassadør i hestevogn til festpladsen, hvor Kim får overrakt den gyldne kartoffelskræller og diplom mv. af den afgående ambassadør, Lynge Jacobsen.

Den nye ambassadør, 31-årige Kim Jeppesen, har for længst markeret sig i det aalborgensiske restaurationsliv, bl.a. som tidligere medindehaver af ”Restaurant Tabu”, og 1. september med åbning af den nye restaurant, ”NAM Social Dining & Drink” på Vesterbro i Aalborg.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events