Nyheder
imported

Vinterferie med skøjteløb, badeland, skattejagt og disco

Blokhus byder på masser af aktiviteter for børnene.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Det varer heldigvis ikke længe, før det er vinterferie, og i uge 7 og 8 venter der turister, gæster og fastboende et væld af oplevelser og aktiviteter i Blokhus.
Erhvervsforeningen Destination Blokhus har selvfølgelig sørget for, at børnene kan få en aktiv ferie med masser af sjove oplevelser.

Disco og badeland

Blokhus Feriecenter holder åbent alle dage i det 1.000 kvadratmeter store subtropiske badeland med rutsjebane, boblebad og wellnessområde, og på torsdage bliver der skruet ned for lyset og op for musikken, når der børnedisko og DJ Scout.
Hvis man overtaler sine forældre til at blive lidt længere oppe, kan man komme på ravjagt med UV-lamper på stranden sammen med Badass Biology, og når der er gevinst, lyser ravet op på magisk vis i mørket. Badass Biology tager også på skovtur for at finde liv i skovbunden og under den gamle træstub.
Der også mulighed for at gå på skattejagt hos Blokhus Salt, hvor man skal finde det gemte salt, mens Nyform Blokhus opfordrer til at deltage i bogstavjagt i butikken.

Blokhus Skøjtebane - Blokhus Avis

Isende oplevelser

På Torvet i Blokhus finder man Danmarks nok hyggeligste skøjtebane med isende oplevelser på skøjter, og efter suset på isen er der varme drikke og lidt godt at spise på byens cafeer og spisesteder samt besøg i de spændende butikker.
Desuden får skøjtebanen fredag 18. februar og tirsdag 22. februar besøg af de dygtige skøjteprinsesser fra Frederikshavn Skøjteforening, som inden deres opvisning inviterer publikum til at løbe sammen med dem på isen og giver gerne gode råd og tips fra sig.
Derudover bliver der hver dag fra kl. 17.00 skruet op for disco-lys og musikken, når der er Disco on Ice i skumringen og aftenmørket.
 

Fejrer fastelavn

Søndag 20. februar finder den hyggelige familietur, Fastelavns Balladeruten, sted. Den starter ved Gatewayen, og undervejs kan man løse små fastelavnsopgaver, som giver et kodeord, og børn under 12 år kan veksle det rigtige ord til en gratis fastelavnsbolle hos de søde ekspedienter hos Hune Bageri.

Vinterferie i Blokhus

Samme dag kan man ”kaste katten i tønden” på Torvet i Blokhus. Hent en kat hos Spar i Blokhus og skriv kontaktobs. på den. Kast katten op i tønden, som hænger i 3 meters højde, så er du med i lodtrækningen om et Jammerbugt Gavekort på 300 kr.

Vinterferie i Blokhus

 

> Se program med alle aktiviteter i Blokhus Vinterfestival 2022

 

Læs om fantastiske oplevelser og events