Nyheder
imported

Windfestival på Blokhus Strand – Stor succes

Kitesurfere, paraglidere, windsurfere og festlige og farverige drager deltog dette år til Windfestival på Blokhus strand 14. og 15. maj, og event-koordinator, Jette Grønhøj fra Visitjammerbugten er meget tilfreds med årets store pinse event, der netop har haft programmets sidste drage i luften.

Fotos: Poul Nymark Foto – Ferie i Jammerbugten og BLOKHUS.dk

– Det har være en farverig fest og sikke mange positive tilkendegivelser vi allerede har modtaget vedr. eventen, siger hun og fortæller videre, – Vi er også meget positive over, at Windfestivalen har haft supplement af massevis af figurdrage-entusiaster, både fra hele danmark, men også fra udlandet. De har alle fundet vejen hertil uden en decideret invitation. Vi er så taknemmelige for deres besøg og medvirken, hvilket har betydet at de alle gerne stiller sig til rådighed i 2017.

Dragebyg for børn har også været en stor succes udtaler Jette Grønhøj. Folk har stået i kø for at bygge drager. Dermed også stor tak til alle de frivillige der gang på gang stiller sig til rådighed når der afvikles store events i Blokhus.

Pinsen i år har været en "windblæst" fornøjelse, men samtidig har det betydet, at det alsidige program har kunne gennemføres. – Vi kunne ikke ønske os et bedre vejr til denne type aktivitet, afslutter Jette Grønhøj.

Det er Dansk Drageklub, Dan Frølunde, Kitesale.dk,PGNord (paragliding), Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten, der arrangerer Windfestivalen.

Windfestivalen vender tilbage i pinsen d. 3, – 4. juni 2017.

Læs om fantastiske oplevelser og events