Nyheder
imported

Women’s Weekend: Lars Hjortshøj forkæler kvinderne

Lars Hjortshøj gæster byen lørdag d. 2. september i forbindelse med den store festaften på Kulturhuset Blokhus. 

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Kvindernes weekend nærmer sig med hastige skridt. Den 1.-3. september løber Women’s Weekend nemlig af stablen for femte år i træk. Og igen i år er programmet spækket med gode, sjove, hyggelige og spændende arrangementer for kvinder i alle aldre. Byen står pyntet i pink og orange, klar til at byde alle et varmt velkommen til området. Der er lagt i støbeskeen til et festskud af en weekend, som bl.a. byder på tastewalk, mtb og bobler, markeder, stand-up med Lars Hjortshøj, workshops samt tankekontrol-show på Torvet

Én af landets bedste performere og ypperste komikere står klar på scenen

– Vi starter aftenen ud med en lækker sensommerbuffet med forretter, hovedretter og desserter, dernæst er der stand-up med Lars Hjortshøj, underholdning og ikke mindst hyggelig live-musik, fortæller arbejdsgruppen som frigav billetterne i slutningen af juli.  – Vi forventer 200 gæster, men det skulle heller ikke være noget problem, da Lars Hjortshøj er kaldt til byen for at brillere med sit vanvittige talent for at spidde hverdagens absurditeter og den menneskelige adfærd på en måde, så hans publikum hulker af grin, og det er præcis, hvad kvinderne kan glæde sig til, forklarer pigerne bag eventen.

KØB BILLET HER

Lidt mere om Lars Hjortshøj

I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og TV-successer bag sig – lige fra det legendariske ”Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”. Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært. Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst der, hvor det hele begyndte – på stand-up scenen!

Festaftenen starter kl. 18.00 og prisen er kr. 300,- Billetter købes på facebook.com/womensweekendblokhus eller ved VisitJammerbugten/Turistbureauet i Blokhus. Har du købt billet til Lars Hjortshøj har du, mod fremvisning af billet, mulighed for at købe entré til Skulpturparken -50% lørdag d. 2. september.

Se hele programmet: KLIK HER!

Lars Hjortshøj, er det ikke ham fra …?

OMVENDT (2015), one-man show

Badabing show (2014-2016), P4

Rundt på Gulvet, (2013-2015), TV2, vært

My Danish Collection, (2013) one-man show

Live fra Bremen (2009-2013), TV2

I Virkeligheden (2009), one-man show

Klovn (2005-2008), TV2

Langt fra Las Vegas (2001- 2003), TV 2 ZULU

 

Læs om fantastiske oplevelser og events