Nyheder
imported

5 hurtige til Jonna Nielsen, Kirkensgaard Mode & Stil

Jonna Nielsen fra Kirkensgaard Mode og Stil fejrer 50 års fødselsdag i påsken. Vi kiggede forbi til en hurtig snak. 50 års fødselsdag, halvvejs i livet, det skarpe hjørne? Dagen har mange navne og det er også en dag som skal markeres i Kirkensgaard.
  1. Tillykke med din 50-års fødselsdag.  Hvordan skal det fejres? Jeg har fødselsdag d. 23. april. Og det skal fejres med familie og venner, men det skal selvfølgelig også fejres i butikken. Det bliver med 50% besparelse fra d. 9. april til d. 17. april. Og vi glæder os HELT vildt.
  2. I forbindelse med fejringen af din fødselsdag i påsken, hvad bliver så det mest hotte ”must have” tilbud? Når vi holder fødselsdag i butikken i påsken, bliver der bestemt fokus på nyhederne, som netop er kommet ind af døren.  Jeg lover, at der bliver noget at komme efter. Gør fx et kæmpe kup med vores flotte blondebluser og t-shrits fra Cream og ikke mindst lækre ting fra NÜ mm. Og så er der virkelig også noget at komme efter med besparelsen på vores populære bukser fra Bessie. 
  3. Færdiggør denne sætning: ”At være 50 år er fedt, når”….man stadig føler sig ung, frisk og godt tilpas.  Jeg er taknemmelig for mit gode helbred, min skønne familie, og at de også har det godt. 50 er jo bare et tal. På mange måder er jeg frisk som en på 30, men har også en livserfaring, fantastisk familie og karriere. Jeg er glad for at fylde 50. 
  4. Færdiggør denne sætning: ”I 50’erne skal jeg nå”… at udforske andre dele og flere steder af verdenen, end Tyrkiet hvor vi har haft lejlighed i mange år. Jeg skal også fortsat dyrke mine venner, pleje min familie og tage til spændende koncerter og høre en masse god musik. Og så starter jeg min webshop op igen – det bliver rigtig spændende og et nyt tiltag, som jeg glæder mig rigtig meget til.
  5. Nu fejrer du 50 års fødselsdag med et brag af en fest i butikken i påsken, men næste år venter der sig også en spændende begivenhed. Til næste år i marts måned har jeg haft butikken i 10 år og det skal selvfølgelig fejres til den tid. Det er jo helt vildt som tiden er gået.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events