Nyheder
imported

Affaldsindsamling i Moseby

Lørdag morgen bød Moseby Borgerforening på gratis rundstykker i Borgerhuset på den Gl. Skole til alle de morgen friske fremmødte i borgen i Moseby

Set og sket:

Affaldsindsamling i Moseby

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Lørdag morgen bød Moseby Borgerforening på gratis rundstykker i Borgerhuset på den Gl. Skole til alle de morgen friske fremmødte i borgen i Moseby. De var alle mødt op for at deltage i affaldsindsamling i hele Moseby, som Borgeforeningen havde arrangeret.

Efter et godt rundstykke og en god kop kaffe var alle blevet udstyret med en affaldssæk og en opsamler tang, så var alle klar til at gå den solbeskinnet rute, som var uddelt af borgeforeningens Formand Ann Klarborg.

På de små veje var der to eller tre som gik i hver sin side af vejen og på de større veje som bla. Rødhusvejen skulle der fire på ruten.

På Rødhusvejen kunne der indsamles 6 hele affaldssække med affald. Rødhusvejen var der mest affald på, af alle vejene i Moseby. På de små veje inde i Moseby var der ganske lidt affald, mest cigaret skodder.

Efter 1 ½ times tid var alle veje, fortove og grøfter støvsuget for affald i hele Moseby og alle var tilbage i Borgerhuset, hvor der var gratis pølser og øl/vand til alle de frivillige hjælpere.

Formanden siger tusind tak til alle de frivillige hjælpere og kan fortælle at vi i Borgeforeningen også vil indføre en affaldsindsamling ”forårsrengøring” til foråret og selvfølgelig igen til august næste år..  

Læs om fantastiske oplevelser og events