Nyheder
imported

Afrika i Hune !

Cirkus Dannebrog slår teltet op i Hune og viser to forestillinger med temaaet Afrika, mandag og tirsdag.

Når Cirkus Dannebrog  gæster Blokhus og Hune bliver det med en imponerende flot forestilling.

Tilskuerne bliver taget med på en rejse gennem det afrikanske kontinent, udtrykt med afrikanske livsglæde. Opleves kan springtruppen Kakuna Matata Boys fra Tanzania, akrobaterne African 6 Queens fra Etiopien og så kan man glæde sig til at opleve zebraer, kameler og en elefant.

Den Brasilianske luftakrobat Super Silva, vil bevæge sig smidigt og kraftfuldt som et jungledyr mellem junglens lianer. Duo Maybe kommer fra Ukraine og er et ungt artistpar  der udfører et flot luftnummer.

En af aftenens het store attraktioner er The Liazeed. 3 akrobater med rødder i Afrika, som vil udføre tricks af uhørt sværhedsgrad.

Der bliver også mulighed for at opleve cubaneren Francisco. Han svinger sig op og ned af en mast. Oprindeligt et kinesisk nummer, grundlagt af sømænd som var vant til at bevæge sig op og ned af skibsmasterne med stor smidighed.

 

Selvfølgelig er der også plads til en klovn i årets cirkus.

I år er det soloklovnen Cesar Dias fra Portugal, der sørger for højt humør og store grin mellem numrene. Det  musikalske ansvar ligger i hænderne på kapelmestere Tino Aeby fra Schweiz. Det krydres med den afrikanske sangerinde Nonhlanhla Pretty Shangase.

I lighed med tidligere år bliver værtinde og sprechstallmeister Agnete Louise Enoch der vil lede publikum trygt gennem rejsen.

Cirkus Dannebrog har i år indledt et samarbejde med Dansk Røde Kors. Det betyder at 5 kr. fra hver solgt billet vil gå til det store arbejde Røde Kors udfører i Afrika.

Læs om fantastiske oplevelser og events