Nyheder
imported

Aktiv ferie i Blokhus

Sluk skærmen og deltag i alle de sjove aktiviteter

Efterårsferien i Blokhus byder på så mange måder at udfolde sig aktivt på, at tv, Ipad og smart phone kommer til at ligge ubrugte hen.

Hver dag fra lørdag den 15. oktober til søndag den 23. oktober inviterer helårsbaderne, Søstjernerne, for eksempel til fælles havbad på Blokhus strand ved Sømærket kl. 8.

Pulsen op eller ned?

Få pulsen ned og ro i sindet med en gang yoga i teltet på Torvet søndag den 16. oktober og lørdag den 22. oktober kl. 9. Eller måske trænger du i stedet til at få pulsen op. Det kan du søndag den 16. og 23. oktober, hvor PGU Runners inviterer alle med på morgenløb i den efterårsgyldne Blokhus Klitplantage eller til CrossGym Løb – en ny og afvekslende form for løbetræning – tirsdag den 18. oktober kl. 18 i Gateway Blokhus.

Måske trækker mountainbiken mere end løbeskoene, så er det oplagt at tage med Peter Dahl på en spændende tur på det varierede MTB-spor i Blokhus Klitplantage lørdag den 22. oktober. Trænger du til et lidt roligere tempo, kan du trave med Fodslaw på ukendte stier bag klitten torsdag den 20. oktober kl. 9.

For børn lokker Naturstyrelsen med tre forskellige ture i Blokhus Klitplantage. Tirsdag den 18. oktober hopper alle på cyklen til en Café Kringletur. Onsdag foregår turen til fods, hvor der er Kartoffelferie og familieaktivitetsdag i skoven. Mens de smukke heste er spændt for vognen, og det er tilladt at sidde og slappe lidt af på hestevognsturene fredag den 21. oktober.

Der er slet ikke tid til at se på skærmene, når der er dømt aktiv ferie i Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events