Nyheder
imported

Aktivitet i efterårsferien: Fotokursus med fotograf, Poul Nymark

Siger det dig noget, når du hører ord som ISO, RAW, blænde, lukkertid og dybdeskarphed?

Aktivitet:

Fotokursus med fotograf, Poul Nymark

Siger det dig noget, når du hører ord som ISO, RAW, blænde, lukkertid og dybdeskarphed?

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark Foto

Fotografering er efterhånden blevet hele Danmarks hobby – alligevel er de fleste kameraer ret uoverskuelige og motiver måske umulige at finde. Og det er lige præcist det fotograf, Poul Nymark tager udgangspunkt i, når der i efterårsferien arrangeres fotokursus i Blokhus.

Gode råd og inspiration

-Mange har et godt kamera, men man er måske alligevel ikke helt tilfreds med sine billeder. Det kan skyldes flere ting, enten fordi man ikke ved hvilken indstilling der er bedst i en bestemt situation, eller måske mangler man inspiration til hvordan ens billeder kan blive bedre siger Poul Nymark, der glæder sig til at afvikle fotokursus i Blokhus i efterårsferien. Det sker torsdag d. 15. oktober kl. 14.00 – 16.00. – Man bliver selvfølgelig ikke verdensmester i at fotografere efter et 2-timers kursus, men målet er at man har fået så meget blod på tanden at man selv begynder at planlægge og opsøge billederne fortæller han og fortsætter, – mange gange handler det nemlig om at turde tage billedet og det at komme ud over sin komfortzone.

Dette fotokursus giver dig indblik i fotografiets verden, hvor du lærer lidt om det tekniske, men også kommer en tur ud i Blokhus by og naturen omkring for at tage billeder med dit kamera. Der er plads til at du kan spørge om gode råd undervejs og samtidig få knipset løs med dit personlige kamera.

FAKTA:

Kurset afholdes torsdag den 15. oktober kl. 14:00 – 16:00. Minimum deltagere: 6. Maximum deltagere: 12. Pris kr. 250 pr. deltager. Kontant betaling ved tilmelding hos visitjammerbugten.dk eller på turistbureauet, Springvandstorvet 4, Blokhus. Sidste frist for tilmelding: mandag den 12. oktober. Underviser: fotograf Poul Nymark.

 

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events