Blokhus

Der kommer alligevel nyt test-sted i Pandrup

Først kunne Erhvervsforening Destination Blokhus med glæde fortælle, at den havde sikret et gratis test-sted for erhvervslivet i Blokhus-Hune, Pandrup-Kaas og Saltum.
Men hurtigt måtte Region Nordjylland lukke stedet igen, da der var brug for Falcks kapacitet i forbindelse med, at efterskolerne åbner igen, og afgangseleverne er tilbage i ungdomsuddannelserne.
(Foto: Region Nordjylland)

Den gode nyhed
Men nu er der alligevel godt nyt, oplyser Berit Bøjstrup, formand for Destination Blokhus.
Der blev nemlig arbejdet videre for at finde en ny permanent løsning, og det er nu resulteret i, at der åbner et nyt test-sted i Bransagervej 30 i Pandrup som et offentligt test-sted med adgang for alle. Det har åbent tirsdag og torsdage allerede fra den kommende uge 10.

Et lille skub
Med hjælp fra borgmester Mogens Chr. Gade lykkedes det nemlig at finde frem til en velegnet model, da han tog kontakt til Region Nordjylland.
– Region Nordjylland kunne godt se, at det ville give god mening med placering af et test-sted i også Pandrup, for der var et hul i Jammerbugt Kommune. Regionen var fleksibel, og vi fandt en løsning, siger Mogens Chr. Gade og tilføjer, at de øvrige to test-steder i Jammerbugt, Brovst og Fjerritslev, selvfølgelig fortsætter.

Det betyder at:

  • Bransagervej 30, Pandrup, er et offentligt teststed for alle.
  • Fra uge 10 er der testdage tirsdag og torsdag indtil videre.
  • Tirsdag tester Falck kl. 7:00 til 15:30.
    Det er kviktest med den korte vatpind i næsen, ingen tidsbestilling. Der kan forventes kødannelse.
  • Torsdag tester Region Nordjylland kl. 9:00 til 17:00.
    Podning i halsen, svartid max 24 timer, tidsbestilling via www.coronaprover.dk .

Læs om fantastiske oplevelser og events