Nyheder
imported

Anderæs i bækken

Hver onsdag frem til d. 31. august kl. 14, er der familieaktivitet ved Bækken.

"Her leger vi, og vind og vejr er nok i lige så høj grad med til at bestemme udfaldet af anderæset, som at ænderne selv bestemmer” – Jens Haugaard

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Anderæs er en tilbagevendende begivenhed, der, når vejret tillader det, skaber masser af glade børnegrin hele vejen fra Fiskernes Hus – og helt ned til målområdet på stranden – via bækken. 

– Det behøver ikke altid være stort og skørt, for at børnene synes det er sjovt. Her leger vi, og vind og vejr er nok i lige så høj grad med til at bestemme udfaldet af anderæset, som at ænderne selv bestemmer. Og derfor kan hele familien være med hver onsdag frem til d. 31. august. Vi har rigtig mange norske og svenske turister, som i begyndelsen kigger med betænkelighed ned på bækken og de spraglede ænder, men det er mange også dem, der står og jubler højest, når deres ænder ligger i front, smiler Jens.  

Der er anderæs hver onsdag frem til d. 31. august – med indskrivning til ræset kl. 13.00 og kl. 14.00 sættes ænderne til at konkurrere i bækken.

– Vejret kan nogle gange drille lidt, så hold øje med infoskiltet hos Fiskernes Hus der ligger på venstre hånd, når man kommer ned på Blokhus Strand, afslutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events