Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Anette Christiansen

Fokus på netværk og fællesskab får ting til at ske
FOTO: Julie Peetz Hansen

Netop hjemkommet fra en aktiv familieferie på et sportshotel i Grækenland har Jetsmark Idrætscenters salgs-, marketings- og eventkoordinator sagt ja til at møde mig til en samtale. Siddende her foran hende i et mødelokale i det flotte nyrenoverede idrætscenter i Jetsmark er man ikke i tvivl om, at her konfronteres man med et menneske, der brænder for noget. Det afslører den iver og det engagement, der lyser ud af øjnene på 45 årige Anette Christiansen. Hun blev 1. april sidste år ansat som salgs-, marketing- og eventkoordinator med henblik på at skabe optimale muligheder for at fylde det flotte center med liv og aktivitet over en bred front.

Født og opvokset i foreningslivet

Den nye ansvarlige på dette vigtige funktionsområde har dybe lokale rødder. Hun er nemlig født og opvokset i Jetsmark og har i løbet af sin barndom og ungdom tilbragt mange aktive timer i det center, hun nu arbejder for. Hun er så at sige født og opvokset i foreningslivet, der er blevet en del af hendes DNA. Hun har således bl.a. spillet i Jetsmark Badmintonklub og også virket som frivillig træner. I det hele taget har hun altid involveret sig, fordi hun elsker menneskelige fællesskaber og netværk, der får ting til at ske. Intet kommer således af sig selv, fastslår hun. Derfor har hun gennem hele sit liv været drevet af den dynamik, man finder ved at deltage aktivt i foreningslivet. Derfor spiller hun da også stadig badminton – nu i Lindholm Badmintonklub, men hun er samtidig fremdeles med til at trække læsset i Jetsmark Badmintonklub, bl.a. som frivillig træner, ligesom hun i mange år har været og stadig er aktiv i PGU Pandrup. I det hele taget er Anette Christiansen fremme i skoene på mange fronter i forbindelse med sit udadvendte job med at markedsføre Jetsmark Idrætscenter og understøtte skabelsen af events. Således stod hun f.eks. også for koordineringen af årets Vesterhavsmarch. Der afspejler hendes erkendelse af, at det er vigtigt at være en del af noget større og hele tiden skabe fællesskaber og netværk.

Vigtigt at give noget til andre

En af hendes kerneværdier er bevidstheden om, at det er vigtigt at give noget til andre og dermed være med til at skabe muligheder og gode oplevelser i lokalsamfundet. Derfor trives hun også med sit nuværende job. Privat bor hun i lejlighed i Aalborg med ægtefællen Jacob. Parret har en datter, Nanna, på 19 år samt en søn, Walter, på 16 år og hunden Manfred – så har Anette naturligvis en kolonihave, hvor hun kan udfolde sin virketrang og sin kreativitet. Hun er uddannet grafiker ved Pandrup Grafisk, hvorefter hun arbejdede på reklamebureau i henholdsvis Aalborg og Hobro efterfulgt af nogle år som selvstændig i Aalborg. Et job hos DigiGraf i Pandrup blev det sidste stykke af vejen frem mod det sted, hun er nu i sit liv, nemlig jobbet i Jetsmark Idrætscenter. En funktion som rådgiver på iværksætterkurser i Aalborg og Jammerbugt kommuner har yderligere sat en streg under hendes kvalifikationer til at udfylde det vigtige job, hun nu har. – I det hele taget har Anette altid haft meget med mennesker at gøre og etableret brede netværk hele vejen rundt. Fordi intet kommer af sig selv, skal man derfor også lære at sælge, forklarer hun.

Elsker aktiv ferie

Når Anette ikke arbejder med og for mennesker omkring sig, så elsker hun at rejse. Helst på egen hånd, hvor man selv skal finde ud af tingene. Aktiv ferie er sagen. Musèer og udstillinger står også højt på ønskesedlen, når hun er ude i verden, hvor næste stop for hende og Jacob er Stockholm, fortæller hun. Her gemmer der sig nogle oplevelser, som de endnu har til gode. Endelig er svigerforældrenes sommerhus et skønt sted at opholde sig i lokalområdet.

Fælleskab skaber livskvalitet

Tilbage står indtrykket af en person, som sætter pris på at være en del af noget større, og som har fokus på at kunne give noget til andre. Det skaber værdi og indhold i tilværelsen, og det skaber livskvalitet at være en aktiv del af et fællesskab. At have et arbejde, der går op i en højere enhed med skabelsen af netop de værdier, er den perfekte kombination, lyder det afslutningsvis fra Jetsmark Idrætscenters salgs-, marketings- og eventkoordinator…

 

Læs om fantastiske oplevelser og events