Nyheder
imported

Blokhus bål og bingo

Erhvervsforeningen Destination Blokhus byder velkommen til Drive-in Midsommer ved Vesterhavet

Tekst og foto: Lotte Kande

I adskillige år har det været en tradition, at afvikle en kæmpe stor Sankt Hans fest med både bål, livemusik med navne som Sussi og Leo, Ib Grønbech, Tørfisk og Nikolaj og piloterne mf. på Blokhus Strand. De seneste år har festlighederne tiltrukket over 15.000 glade sommergæster og lokale. Sådan bliver det desværre ikke i år.

Se program HER

Til gengæld har Erhvervsforeningen Destination Blokhus har valgt at sadle om. Dette for at kunne efterleve de mange retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor inviteres der nu til Blokhus Bål & Bingo – Et drive-in arrangement ved Vesterhavet i anledningen af Sankt Hans.

Arrangementet finder sted i et afmærket eventområde på 400 meter, lige syd for badehusene på Blokhus Strand. For at kunne deltage i arrangementet er det nødvendigt at købe en pladsbillet, som giver adgang til både bingo med fede præmier og Sankt Hans bål. Der vil ikke være adgang til selve eventområdet eller klitterne bag under arrangementet, og der vil ligeledes være begrænset mulighed for gennemkørsel mellem Rødhus og Blokhus. Arrangørende håber på forståelse i denne ekstraordinære situation og henviser til det øvrige strandområde, som frit kan anvendes.

Bingo

Parker bilen på Blokhus Strand og vær med til at spille om flotte præmier fra de erhvervsdrivende i Destination Blokhus. Indstil din bilradio på rette frekvens og spil med når den legendariske bingovært Peter Skram lader tallene rulle. Peter er nok Danmarks bedst kendte bingovært med hele 30 års erfaring fra SIFAs Tv-Bingo. Ved Bingo skal der blinkes og dyttes med lygterne og så kommer en af de friske frivillige fra Team Blokhus med præmien. Når man har betalt pladsgebyr, vil man få udleveret bingopladser for op til 5 personer.

Bål

For at sikre bedst muligt udsyn for alle deltagende biler, håber arrangørende på at kunne placeres bålet ude på havet på en flydeponton. Dog er dette betinget af fralandsvind ellers vil de mange bølger kæntre bålet. Derfor flytter arrangørende bålet til vandkanten hvis skulle der være oprørsk hav.

Tale

Årets båltaler er Borgmester for Jammerbugt Kommune, Mogens Gade. Hvis alt går efter planen vil han holde årets midsommertale fra havet. Talen vil ligesom bilbingo blive transmitteret over bilradioen. Efter talen tændes bålet og selvom årets Sankt Hans arrangement er et af de lidt mere utraditionelle af slagsen, så slutter arrangementet med Midsommervisen som det hører sig til. Derefter opfordres alle biler til at forlade eventområdet og nyde resten af aftenen på egen hånd på Blokhus Strand eller hos en af byens mange hyggelige spisesteder eller beværtninger.

Se program HER

Læs om fantastiske oplevelser og events