Nyheder
imported

Blokhus By Camping nomineret til iværksætterpris

Når Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune og Vækst Jammerbugt den 7. november uddeler Årets Iværksætterpris 2017 til en succesfuld iværksætter i Jammerbugten falder valget på enten på Jysk Betonrenovering, Blokhus By Camping, Børnenes Univers eller S.E.P Nord.

De fire finalister, som er blandt flere indstillede virksomheder til Erhvervsforeningen iværksætterpris, er blevet vurderet af Erhvervsforeningens forretningsudvalg, som på baggrund af flere forskellige kriterier, herunder virksomhedernes omsætning, udvikling, ide og initiativ, har udvalgt disse til en sidste og endelig vurdering.

Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og som kan fremstår som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

De fire nominerede

Jysk Betonrenovering, som drives og ejes af Tommy Ørslev udfører og udvikler, som den eneste virksomhed i Danmark specialistopgaver og særlige arbejdsgange inden for beton. Virksomheden er nomineret til titlen som årets iværksætter fordi den inden for få år med stor succes har formået at få etableret og udviklet et nicheprodukt til en sund forretning. 

Blokhus By Camping har med Karsten Jepsen og Inge Vestergaard ved roret på få år udviklet Blokhus By camping til unik campingplads med faciliteter til den moderne campist. Karsten og Inge er blandt andet nomineret til prisen for deres store engagement i at skabe samhørringhed mellem campingpladsen og det omkringliggende miljø, for at skabe bedre trafikale vilkår omkring pladsen, samt for deres frivillige arbejde med forskellige råd, foreninger og kommune.

Børnenes Univers er med indehaver Louise Bundgaard Nielsen nomineret til prisen som årets Iværksætter i Jammerbugten for, med sit store engagement og iderighed at have etableret den private institution Børnenes Univers. Louise nomineres blandt andet for at have investeret alt på sin idé og drøm, som blev til virkelighed inden for blot et år. 

Den socialøkonomiske virksomhed S.E.P. Nord drives og ejes af Jeanne Debes og Esben Lundgaard. Kerneydelsen i S.E.P Nord er pædagogiske ydelser, pakkeri, montageopgaver og ejendomsservice. Virksomheden beskæftiger i dag 4 medarbejdere, og er blandt andet nomineret til prisen som årets iværksætter for deres ildhu og for deres konstante blik for nye forretningsområder og samarbejdspartnere. 

Kunstcafeen giver stafetten videre

Sidste års vinder af iværksætterprisen, Anita Michaelsen fra Kunstcaféen i Blokhus videregiver prisen, når kåringen af Årets Iværksætter 2017 finder sted på Kulturhuset i Blokhus, tirsdag den 7. november kl. 18.00. Prisen består udover æren af et pengebeløb på kr. 5.000,-, som vindervirksomheden kan anvende efter eget valg.

Alle med interesse er velkomne til at deltage i prisoverrækkelsen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events