Nyheder
imported

Blokhus By Camping overtager Blokhus Klit Camping

Inge Vestergaard og Karsten Jepsen bliver de nye ejere af Blokhus Klit Camping. Parret ser gode muligheder i, at drive de to campingpladser sidestillet.

NYHED: 

Lene og Robby, nuværende ejere sf Blokhus Klit Camping, har valgt at søge nye udfordringer og samtidig ønsker de at flytte tættere på deres børn.

Pladsen overtages af Inge og Karsten, som allerede ejer Blokhus By Camping. Parret ser gode muligheder for at drive de to campingpladser sidestillet. Pladserne er forskellige og kan dermed tilbyde forskellige former for campingliv, oplyser parret, der også vandt "Årets Iværksætterpris, 2017" i Jammerbugt Kommune. 

Blokhus Klit Camping ligger ca. 6 kilometer syd for Blokhus centrum, på et 12 ha. stort naturområde, 200 m fra Blokhus Klitplantage og kun 2 km. fra havet. – Og dermed også kun et "stenkast" fra Blokhus By Camping, der er centralt placeret i Blokhus. 

Inge og Karsten tilfører selvfølgelig deres værdier og standarder til begge pladser, således at forskellene primært vil være at finde i pladsernes beliggenhed og indretninger.

I januar og februar, 2018,  bliver der inviteret til Åben Campingplads på Blokhus Klit Camping. Her vil der være mulighed for at møde de nye ejere, samt få en snak med dem om campingpladsens fremtidige udvikling. Det vil også være muligt at møde Inge og Karsten på messen; "Camping 2018" i Aalborg Kongres og Kulturcenter fra 9. februar til 11. februar. 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events