Blokhus

Blokhus Feriecenter tilbage på fuld blus

Efter at have måtte udskyde sin generalforsamling på grund af restriktioner har ejerforeningen for Blokhus Feriecenter netop kunnet holde det årlige møde, og det skete med fremmøde af 170 af de 277 medlemmer.

Øget værdi
Christian Hem, der i øvrigt blev genvalgt for 9 år i træk som formand, holdt beretningen for 2020, som selvfølgelig havde været en del præget af pandemien, ligesom han kom ind på udlejningen samt økonomien i feriecentret.
– Vi må erkende, at vi ligesom andre hoteller måtte opleve en tilbagegang i udlejningen som følge af Corona, men den var ikke så markant, som andre steder, da vores udlejning blev reddet af sommeren, fortæller Christian Hem.
– På udlejningen har vi tabt 15 pct. i forhold til 2019, som dog også var et ualmindeligt godt år, og vi kan for 2021 allerede nu se, at vi er tilbage på fuld blus, siger han.
Christian Hem kom også ind på, at ferielejlighederne i lighed med andre feriehuse har oplevet en yderst pæn stigning i værdi.
– Det er svært at sætte konkrete tal på, men der har over en fem årige periode været en markant værdistigning, og vi har en god ejerforening samt en stærk økonomi, siger formanden.
Bestyrelsen for ejerforeningen består ud over Christian Hem af Karin Kristiansen, Carl-Erik Jørgensen og Erik Thor Hansen.

Læs om fantastiske oplevelser og events