Nyheder
imported

Blokhus: Foredrag med Jan Mølby

Nu har du mulighed for at få et unikt indblik i fodboldlegenden Jan Mølbys imponerende karriere og liv.

Sponsoreret omtale

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen ⚽️ I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen, øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med, på humoristisk vis, på Restaurant Nordstjernen, Blokhus, den 25. marts 2020 kl. 19:30 – 21:30.  – Event Jammerbugt er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Jan Mølby, fortæller medrrangør fra Event Jammerbugt, Bo Zinck. 

Kender du en der er "fodboldtosset" ⚽️ – Så er der her tale om den perfekte julegave, fødselsdagsgave eller bare en "du er en god kammerat-gave". Køb billet til foredraget med Jan Mølby HER. Du kan oveni købet FÅ 15% i RABAT, brug rabatkoden: "Jammerbugt15" og køb billetten HER.

Jan Mølbys imponerende præstationer og karrier for Liverpool FC har kastet en legende-status af sig i den fodboldglade by. Jan Mølby kommer  i sit foredrag også ind på hans tid efter fodbolden, hvor han fortæller om, hvordan man stadigvæk kan dyrke sin helt store passion, selvom benene ikke er til fodbold længere. Lige så træfsikker som Mølby var på straffespark, lige så sikker er du på at blive underholdt under hele foredraget. Til det kan det siges, at Mølby scorede på imponerende 42 mål på 45 forsøg fra straffesparkspletten.

Kom og oplev The Great Dane

Hvad: Jan Mølby foredrag
Hvor: Nordstjernern i Blokhus
Hvornår: Onsdag d. 25 marts 2020 kl. 19:30 – 21:30

Book billet HER

Arrangør: Event Jammerbugt, som også præsenterer yderligere foredrag med store navne fra TV, Sport, Politik – altid folk med en spændende baggrund. Hold øje med deres Facebookside, hvor der løbende kommer nyheder. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events