Nyheder
imported

Blokhus Klit Camping i forvandling

Inge Vestergaard og Karsten Jepsen blev de nye ejere af Blokhus Klit Camping i december 2017. Parret, der også ejer Blokhus By Camping, har nu haft deres første sæson og ser frem mod 2019.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis
Inge Vestergaard og Karsten Jepsen, der købte Blokhus Klit Camping i 2017 af de tidligere ejere, Robby og Lene Pedersen, har nu haft mulighed for at ”mærke” pladsen efter og er nu i gang med at skabe visionerne for fremtiden. 
Etape 1 ud af 3
I løbet af de næstkommende tre år vil Blokhus Klit Camping stille og roligt blive ”forvandlet” til et sandt outdoor mekka: – Vi vil over flere etaper tilrette campingpladsen efter det traditionelle friluftsmenneske – med et twist. Vi vil gøre det attraktivt for familien der elsker at komme ud i naturen og mærke vinden, se på blomster, træer og dyr, men samtidig også gerne vil have de moderne bekvemmeligheder, fortæller Karsten mens Inge understreger at det ikke er planen, at det hverken skal være en ”retro” plads eller en ”popsmart” plads. Inge og Karsten tilfører de værdier og standarder, som mange kender fra Blokhus By Camping, således at forskellene på de to pladser primært vil være at finde i beliggenhed og indretning. Blokhus By Camping har den bynære placering tæt på badebyen Blokhus. Blokhus Klit Camping har de store vidder og naturen som sin styrke. – Og netop den force skal vi styrke. Blokhus Klit Camping appellerer til, at man skal kunne høre fuglene synge, helst fra en innovativ og anderledes overnatningsform, som fx svævende telte i træer, igloer med ovenlys, tippier og andre utraditionelle former. Men pladsen skal også kunne rumme den traditionelle fastlægger, der kun i begrænset omfang ønsker at deltage i friluftsaktiviteterne; guidede ture i naturen, bålhygge, fælles leg på multibanen, hygge omkring dyrene, orienteringsløb, løbeture rundt i terrænet, bær- og plante samling, rideture og cykelture og meget mere, forklarer Inge. 
En begyndelse
I første omgang vil pladsen omkring hovedbygningen blive ændret. Over de næste tre år vil swimmingpoolen blive fjernet, mens der i stedet skal bygges en større legeplads, en multibane, en urtehave, et mere hyggeligt spiseområde udenfor og et mere opdateret fælleskøkken og spisestue. Derudover har Inge og Karsten netop udgravet til en meget stor sø, hvor der senere skal bygges en sanitetsbygning, udvides med ”outdoor-pladser”. – Vi har allerede det første år nået rigtig meget, men selve pladsen skal trimmes, der bliver opsat flere lamper overalt og i det hele taget optimerer vi forholdene for vores gæster. Det er så unik en perle, og potentialet for stedet er så stort, så vi har smurt ærmerne op, og gør alt hvad vi kan, for at komme i mål med vores planer for stedet, afslutter Karsten.  
 

Læs om fantastiske oplevelser og events