Blokhus

Blokhus Medier i nyt stærkt samarbejde

(Foto: Forrest fra venstre Rikke C. Nissen, Lotte Kande, Louise Kande, Julie Peetz. Bagerst fra venstre: Martin Frandsen, Jørgen Esholm Jensen og John Andersen)
Blokhus Medier indgår et nyt stærkt samarbejde med DigiGraf Tryk & Reklame, Pandrup, der har købt en andel af det lokale mediehus.
Det sker som et led i det generationsskifte, som den hidtidige ene-ejer af Blokhus Medier, John Andersen, ønsker at foretage.
Af samme årsag er de fire medarbejdere i Blokhus Medier, som også omfatter Vores Jammerbugt, også blevet medejere af medievirksomheden.
– Det nye samarbejde giver en masse synergier. Den lokale forankring hos begge, og det indlysende grundlag for et givende samarbejde og sparring i fremtiden giver både DigiGraf og Blokhus Medier en stor styrke og muligheder for at udvikle sig også fremadrettet, siger John Andersen.
– Vi kan i fællesskab understøtte hinandens kompetencer. Med denne konstellation nytænker vi samspillet mellem medier både online og offline. Vi optimerer værdien af tiltag inden for markedsføring med et solidt aftryk i Jammerbugt, understreger han.

Endnu bedre rådgivning

Jørgen Esholm Jensen, DigiGraf, ser også store muligheder for den nye konstellation.
– Jeg har altid set Blokhus Medier som et godt medie, som absolut har sin berettigelse, og nu bød muligheden sig for at udbygge et godt samarbejde, siger Jørgen Esholm Jensen.
– Vi kan trække på hinandens erfaringer og kompetencer og dermed tilbyde vore kunder en endnu bedre totalrådgivning, som kommer hele paletten rundt. Vi får en stor viden om markedsføring inden for turisme. Det her bliver en stor gevinst for kunderne siger han.
DigiGraf vil også gerne være endnu mere synlige i Blokhus og hele sommerlandet med levering af tryksager og outdoor banner.
Både DigiGraf og Blokhus Medier fortsætter som to separate organisationer, men vil kunne henvise kunder og mediebrugere til hinanden. Louise Kande bliver direktør for Blokhus Medier.

Medier og markedsføring

Blokhus Medier er Danmarks vel nok mest positive mediebureau med budskaber om, hvad der sker, hvornår det sker samt spændende lokale historier fra området – interessant for gæster, turister og lokale.
Udover den populære Blokhus Avis er virksomheden også et mediebureau, der varetager kunders markedsføringsmæssige behov inden for sociale medier, trykte medier, digitale medier og alt det midt imellem.
Blokhus Medier er lokalt forankret og lever af at være rådgivere og ikke sælgere, og visionen er at løfte området sammen med vores samarbejdspartnere, fordi vi er på pletten, allerede inden tingene sker.
DigiGraf Tryk & Reklame er totalleverandør indenfor alle former for tryksager, reklameartikler, skilte, bannere og meget mere og kan byde på mange års erfaring i branchen.
Virksomheden leverer professionel rådgivning og en samlet løsning efter kundens ønsker og står for fleksibilitet samt kvalitet leveret til tiden, hvilket de mange faste kunder vidner om.
Visionen er, at kunden kun behøver at ringe til én leverandør, uanset hvilken grafisk opgave de skal have løst.

Læs om fantastiske oplevelser og events