Nyheder
imported

Blokhus Medier nomineret til homePrisen 2016

homePrisen giver kontante skulderklap på i alt 60.000 kr. til alt det, der gør en positiv forskel i lokalmiljøet, og Blokhus Medier er nomineret.

homePrisen hylder lokale ildsjæle og foreninger, der fortjener at komme frem i lyset og få et skulderklap for den positive forskel, de gør i lokalmiljøet. Ejendomsmægler Mikael Thomsen fra home Blokhus/Løkken er stolt af Blokhus Medier, der er med til at gøre lokalområdet mere attraktivt at bo i.

Du kan stemme på Blokhus medier her: http://cliptomize.com/Clipbook/View/332372

– Vi vil gerne ønske tillykke til Blokhus Medier, der er nomineret til homePrisen 2016. Det har stor betydning for byens udvikling, at der tilbydes aktiviteter til områdets borgere. Det kan være med til at tiltrække nye borgere, der kan sætte endnu mere gang i området, siger Mikael Thomsen fra home Blokhus/Løkken.

Frem til d. 1 oktober 2016 kan alle nominere mulige vindere af homePrisen 2016. Du kan nominere hvad som helst fra lokalmiljøet. Et dommerpanel vælger, hvem der skal vinde de to priser på henholdsvis 20.000 og 30.000 kroner, mens den sidste pris –’publikumsprisen’ – på 10.000 kroner uddeles til dem, der får flest likes. Derfor opfordrer home Blokhus/Løkken jer læsere til at gå ind og stemme på Blokhus Medier på www.homeprisen.dk. Vinderne bliver offentliggjort i november. 

– Vi håber selvfølgelig, at Blokhus Medier løber med homePrisen 2016. Det kontante skulderklap kan være med til at sætte gang i endnu flere initiativer i vores dejlige by. Men der ligger også en anerkendelse i blot at blive nomineret. De får nogle velfortjente, rosende ord med på vejen, og hvem vil ikke gerne have det? siger Mikael Thomsen fra home Blokhus/Løkken.

Læs om fantastiske oplevelser og events