Brovst

Brand: Arbejder på højtryk for at få nyt værested

Jammerbugt Kommune arbejder på højtryk for i første omgang at finde et nyt midlertidigt og derefter et permanent nyt socialpsykiatrisk værested i Brovst til de mange brugere, efter at Syrenen på Tjørnevænget i Brovst udbrændte tirsdag morgen 27. april.

Midlertidig løsning
– Vi har hurtigt taget kontakt til brugerne af Syrenen og orienteret dem om, at deres sikre havn desværre er brændt ned. Vi har haft brugerne samlet i Brovst Hallen og talt med dem om situationen. Og vi samler dem også i hallen de næste par dage. Men vi skal have fundet en mere hjemlig midlertidig løsning i Brovst, siger borgmester Mogens Chr. Gade.
– Et sted, som kan være deres andet hjem, for de har brug for tryghed i alle sammenhænge. Derefter skal vi finde en permanent løsning til et nyt værested i Brovst, siger borgmester Mogens Chr. Gade.
Ud fra nærhedsprincippet skal der nemlig være socialpsykiatriske væresteder i de 4 hovedbyer i Jammerbugt.

Frustration
– Jeg har talt med nogle af brugerne, og de er selvfølgelig meget frustrerede. Samtidig har vi fået mange henvendelser fra borgere, som foreslår steder, hvor brugerne kan samles, og hvor der kan være et værested. Så der er mange, som bekymrer sig om dem, siger Mogens Chr. Gade.

Læs mere om branden her:
Dagtilbud i Brovst er udbrændt – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events