Pandrup

Butikker klar med ideer til bedre service

Bestil tid til din Private Shopping er et af tiltagene

– Som opfølgning på det årlige møde mellem de fire centerbyer – Aabybro, Brovst, Fjerritslev og Pandrup arrangeret af Jammerbugt Kommune – så har Pandrup Kaas Handel & Erhverv haft et opfølgende møde med ikke færre end 20 deltagere for at finde tiltag, der kan styrke Pandrup og Kaas som handelsbyer.

Sammen med kommunen
Mødet var arrangeret i samarbejde med Jammerbugt Kommune og havde også deltagelse af erhvervskonsulent Lars Kronborg fra Vækst Jammerbugt samt Flemming Birch, der i 16 år har arbejdet for danske detailkæder.
Og der kom flere meget konkrete forslag på bordet.

Varer til sommerhusene

– Mange af beboerne i sommerhusene har enten ikke anhængertræk på bilen, eller kører i en mindre bil. Derfor er det en god ide, at butikkerne går sammen om udbringning af eksempelvis nye havemøbler eller en ny cykel til sommerhusene, når der er brug for det, fortæller Lars Møller Nielsen, Pandrup Cykler.
Et andet forslag er at oprette et Jammerbugt kreditkort eventuelt i tilknytning til Jammerbugt gavekortet, og det skal der nu ses nærmere på.

Bestil tid uden for åbningstid
Desuden blev der nævnt begrebet Private Shopping.
– Så kan kunden ringe til forretningen og bestille en tid uden for åbningstid og komme og køb nyt tøj eller en cykel i ro og mag, mens ungerne bliver passet, fortæller Lars Møller Nielsen som eksempel.
Desuden blev der af hensyn til turisterne foreslået fælles åbningstider.

Slå på fordelene
Pandrup og Kaas skal også udnytte byernes og butikkernes fordele som gratis parkering, faguddannet personale samt gode relationer til kunderne med tid til en god snak.
Der kom også ideer om arrangementer som fællessang, fællesspisning, loppeDeluxe og Pandrup går amok – bingo.
Tidligere har det været møde om en midtbyplan og masterplan for området, og Vækst Jammerbugt indkalder snarest til et nyt møde med deltagelse af Pandrup Kaas Handel & Erhverv, borgerforeninger og Jetsmark Lokalråd.

Læs om fantastiske oplevelser og events