Brovst

Byfesten aflyst – vi kommer stærkt tilbage

– Bestyrelsen i Brovst Borgerforening havde forventet, at en aflysning af årets byfest 11. til 13. juni ville blive nødvendig, og efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde mandag aften 6. april er det nu en realitet.
Brovst Byfest er aflyst – men:

Ser fremad
– Vi vil i bestyrelsen snart mødes (på en måde) for at tale om, der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe byen og dens borgere, fortæller Maria Appel, formand for borgerforeningen.

Til gavn for byen
Det sker for at følge op på, at formålet med byfesten er at samle borgerne til en fælles fest – at give noget til byen
– Byfesten er ikke en forretning, hvor vi skal tjene penge. Byfesten er et fællesskab, hvor vi holder noget sammen og har det sjovt sammen. Man kan også se, at det er nærmest hele byen, som er frivillige hjælpere til det ene eller det andet under byfesten, forklarer Maria Appel.

Stærk økonomi
Aflysningen får da heller ikke den store betydning økonomisk. Der er udgifter til lidt præmier og et par depositum, som muligvis ikke kan hentes hjem igen.
Omvendt er der også sponsorindtægter, og bestyrelsen vil i den kommende tid høre, om de skal betales tilbage – eller om det fortsat er en støtte til borgerforeningens arbejde for byen.
Uanset hvad, så har foreningen en sund og stærk økonomi.
Den nye Brovst Borgerforening har arrangeret byfesten i fem år.

Læs om fantastiske oplevelser og events