Nyheder
imported

Cafe Peace er allerede et populært indslag i Blokhus

Den kendte cafe tager stilen og stemningen fra Aalborg med til Blokhus

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Cafe Peace åbnede fredag 7. maj, og allerede samme aften var der fuldt hus i de fuldstændig istandsatte lokaler med den centrale placering ved Torvet.
Der er nemlig stor opmærksomhed for det nyeste indslag i Blokhus alsidige og spændende udbud af spisesteder.
– Vi havde allerede fuld booket fredag aften, hvor vi åbnede, og lørdag aften. Det er vi meget glade for, og jeg havde ikke regnet med det. Mange af gæsterne er lokale, og det er vi også meget glade for, fortæller Anne Kønig, der står bag Cafe Peace sammen med sin mand, Ole Bach Jensen.
 
Samme stemning og stil
Cafe Peace har plads til 100 gæster indendørs og 120 uden for på de to nyrenoverede terrasser, hvor der også er mulighed for overdækning.
Bygningen med cafeen er fuldstændig renoveret med nyt køkken, nye toiletter og interiør.
Det dygtige personale er også på plads med ikke færre end 8 kokke og samlet 32 ansatte – 40 i højsæsonen.
Stemningen og stilen er umiskendeligt den samme som hos den meget besøgte Cafe Peace på Boulevarden i Aalborg, og det bliver oplevelserne også.
En stemning med plads til alle generationer, også børnefamilierne.
– Vi henvender os meget bredt, både på menukortet og med åbningstiderne, fortæller Anne Kønig.
Der er åbent året rundt og med forskellige arrangementer som musik, lyserød lørdag, forfatteraften eller afternoon the om vinteren.

Familien er med
Anne Kønig vil sammen med Ole Bach Jensen også vil være at finde i den nye cafe, fortrinsvis i weekenderne. Den daglige ledelse står Helle Laursen for, men Cafe Peace et også familieforetagende.
Sønnerne Rasmus på 28 og Jonas på 21 år er begge en del af cafeen i Blokhus, mens datteren Anne Sofie står for Cafe Peace i Aalborg.
Anne Kønig glæder sig til den forestående sæson og over, at Cafe Peace er en del af Blokhus.
– Vi kommer ikke for at revolutionere noget, men vil meget gerne gå med i den positive udvikling, der er i Blokhus. Vi vil gerne være en del af de mange ting, der sker, og blive et aktiv for Torvet og for byen, siger Anne Kønig om Cafe Peace, der vil have åbent hele året.

Læs om fantastiske oplevelser og events