Aabybro

Campingmesse med kunder fra det meste af Jylland

Det tog lang tid at finde den helt rette plads til Aabybro Camping & Fritid

I denne weekend – 7. og 8. marts – holder Aabybro Camping & Fritid sin årlige forårsmesse, og den plejer at tiltrække flere end 1500 kunder til forretningen på Knøsgaardvej i Aabybro.
– Vi har besøg af kunder fra hele Nordjylland og helt ned til Vejle. Men til daglig har vi jo også kunder over hele landet, fortæller Ib Johannesen.

Ib Johannesen byder velkommen til messe. Foto: Vores Jammerbugt


Populære autocampere
Der er også gjort en del ud af messen med besøg af Jon fra Alene i Vildmarken samt repræsentanter fra flere campingpladser, producenter, biavler og destilleri.
Desuden er der en præsentation af det brede udbud af trailere, telte, campingvogne og autocampere.
– Netop autocampere bliver mere og mere populære. Afgiften på dem er blevet sat ned, og der er flere, som har solgt huset og er flyttet i noget mindre, der har fået kapital fri og ikke vil sætte pengene i banken med de negative renter, fortæller Ib Johannesen.

Messen fortsætter søndag. Foto: Vores Jammerbugt

Startede i 1991
Det er snart 30 år siden, at han begyndte at bygge sin forretning op.
– Vi startede på bar grund i 1991. Før det havde jeg haft forretning i Klarup i 18 år, så jeg havde en god kundeskare med herop, fortæller han.
Og det er alt andet end tilfældigt, at campingcentret kom til at ligge, hvor det gør.
– Jeg lå og kørte rundt i otte år for at finde det rigtige sted. Jeg var blandt andet i Hjallerup og nede ved Herning.

Det tog lang tid at finde det rette sted til forretningen. Foto: Vores Jammerbugt

Helt rigtige placering
– Men her har vi den helt rigtige profilering med en placering ud til hovedvejen, hvor der kører mange campister forbi på vej til campingpladserne ved Vestkysten, forklarer Ib Johannesen.
Og det trækker kunder ind, kan man ved selvsyn opleve, når messen fortsætter søndag 8. marts med fremvisning af det brede udbud af vogne, telte og camping-produkter.

Læs om fantastiske oplevelser og events