Det sker

Chelsea FC vælger Saltum IF

Chelsea FC vælger lille nordjysk by til deres fodboldskole!
CHELSEA - saltum IF

Det er KÆMPESTORT at en klub som Chelsea FC vælger Saltum IF som lokation for deres succesfulde fodboldskole koncept. Nols Stadion kommer til at danne rammer om Chelsea FC fodboldskole i efterårsferien 2023! Det er første gang nogensinde at Chelsea FC afholder deres fodboldskole koncept på dansk jord.

Bare at Nols Stadion og Saltum IF kan kædes sammen med et internationalt superbrand som Chelsea er jo kæmpestort – udtaler formanden for Saltum Idrætsforening Mark Larsen. Vi glæder os helt vildt til at være værter for et event i den her liga, og er meget ydmyge over, at valget er faldet på os.

Saltum IF

I forhold til hvorfor valget er faldet på Saltum og Nols Stadion fortæller den lokale ildsjæl Rie Hovalt at et lille og stærkt lokalsamfund som Saltum er attraktivt fordi der er et stærkt foreningsliv og lokal forankring.

Der er masser af virkelyst og kraft og stærke netværk på tværs af virksomheder og foreninger. I syvende og sidst har det været de gode og nære relationer, der har gjort udfaldet – og en kærlighed til byen og Nols Stadion.

Det er nemlig gennem gamle bekendtskaber, som selv har rødder i Saltum, at de sidste detaljer er faldet på plads omkring fodboldskolen.

HVAD: Chelsea FC Fodboldskole
HVOR: Nols Stadion, i Saltum
HVORNÅR: d. 14.-16. oktober 2023
(Lørdag-mandag i efterårsferien) fra kl. 10:00-15:00.

OBS: Der er et begrænset antal billetter – de sælges efter først-til-mølle-princippet!

Læs om fantastiske oplevelser og events