Nyheder
imported

Den blå himmel og det blå Vesterhav blev hyldet

Første weekend i skolernes sommerferie blev fejret i Blokhus. Byen gik i blåt.

Fra torsdag til søndag i uge 26 var der Blokhus Blue, hvor byen og dets mange forretninger igen i år forenede det blå Vesterhav og den blå himmel med masser af blå tilbud og spændende tiltag. Det var byens erhverv der skabte successen for denne spændende weekend, der for alvor kickstarterde sommersæsonen 2018 i det skønneste sommervejr. Samtidig blev alle gæster mødt af blå løbere, blå balloner, blå vimpler og masser af blå tilbud.

Blokhus er kendt for sit blå Vesterhav og den blå himmel, og derfor er det helt naturligt den farve Erhvervsforeningen Destination Blokhus har valgt, til den begivenhedsrige weekend, der i år blev afholdt for 2. gang. – Det er vigtigt, at vi synliggør overfor alle, at vi – helt unikt – står sammen i Blokhus, at vi hjælper hinanden med at fortælle de gode historier, yde sublim service til vores kunder og i det hele taget sørger for, at byen er levende. Det synes vi, at Blokhus Blue har været med til, fortæller Jannie Ratke O’Connor fra arbejdsgruppen. 

Udover erhvervets mange blå tiltag havde arbejdsgruppen ligeledes arrangeret travetur ud i det blå, morgendyp i det blå ocean, blue creative; en spændende workshop, himmelspring, kanonaffyring på Blokhus strand, anderæs i den blå bæk samt musik under den blå himmel; 3 fantastiske koncerter med blues tema og meget mere.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events