Løkken
imported

Den nye legeplads er allerede en succes

LØKKEN: Nu er den maritime oase taget i brug.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Den maritime oase ved Løkken Skole er nu taget i brug og allerede en succes og bliver benyttet af både skolens børn og unge, Løkkens beboere samt de besøgende samt turister, der kommer til byen.
Bag projektet står Støtteforeningen for Byens Legeplads, som har rejst finansieringen til både legepladsen og en multibane ved Løkken Skole, og foreningen har undervejs mødt stor opbakning fra sponsorer og Hjørring Kommune.

Løkken maritime oase

Maritime historie

Ved valget af løsninger og leverandør har der været lagt stor vægt på at sikre en god kvalitet, høj legeværdi og nytteværdi i forhold til anvendelse, minimalt vedligehold, lang holdbarhed og ikke mindst et klart link til Løkkens maritime historie – i et tæt samarbejde med skolen.
Støtteforeningen har arbejdet meget med det endelige tema for den maritime legeplads i god sparring med arkitekt Jørgen Ussing og har været tilbage i historien for at hente inspiration, nemlig fra tiden i Løkken med skudefarten, hvor skibstyperne var skonnerter, jagt og slupper.

Flot kutter

Samlet set har støtteforeningen derfor justeret stil fra et rent kutterlook til en maritim skibslegeplads med en klassisk Løkken-kutter. Skibet måler inkl. aktiviteter 5 gange 11 meter, har en mast i fem meters højde, og nedenunder er der et faldsikret underlag, der også fortæller om Løkkens maritime placering.

Fakta:

  • Projektet Løkken Maritime Oase er forankret i Støtteforeningen for Byens Legeplads.
  • Det er en forening med frivillig arbejdskraft, som arbejder for Løkkens udvikling.
  • Bestyrelsen er Mette Lauritzen, Peter Jørgensen, Rasmus Justesen, Steffen Rovsing, Buster Munk samt formand Per Dam.
    Ønsker man at bidrage til projektet, så kan det lade sig gøre via MobilePay nummer 898097 – husk at anføre navn på bidragsyder.

Læs om fantastiske oplevelser og events