Aabybro

Der er kommet skred i grundsalget i Biersted

Siden kommunalbestyrelsen 23. marts besluttede at sænke priserne på de 10 grunde i den nye udstykning, Elbæksmindevej i Biersted, så er der kommet fart i grundsalget.

Prisen ned
– Der er solgt 3 grunde, og andre 6 grunde er reserverede. Så der er kun en ledig grund tilbage, oplyser June Haugaard Mejlholm, bosætningskonsulent i Jammerbugt Kommune.
Det var netop for at få skub i salget af grundene, at en enig kommunalbestyrelse besluttede at sænke prisen fra 495 kroner per kvadratmeter inkl. tilslutning til kloak, el og vand til 400 kroner per kvadratmeter.
Nok var der interesse for grundene, da der inden prissænkningen var skrevet 9 potentielle købere op.

Interessen til stede
Men det er svært at låne beløb på 3-4 mio. kr. til grundkøb og byggeri, fordi der ikke tidligere har været så store handler med huse i Biersted.
Det låser kreditforeningsselskaberne og hindrer dem i at udlåne de ønskede beløb, fordi ellers kommer Tilsynsmyndighederne efter dem.
Derfor har der været behov for få de første byggerier i nærheden af en sådan størrelsesorden i gang, så vurderingsmanden får mulighed for at henvise til tidligere handler og lån handler, når han skal behandle låneønsker.

Du kan læse mere om den nye udstykning her:

Pris på byggegrunde i Biersted sættes ned – VoresJammerbugt

Og her:

Nu udbydes de nye byggegrunde i Biersted til salg – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events