Pandrup

Der venter Jammerbugt FC et spændende forår

Efter forholdene har det været en formidabel optakt for Jammerbugt FC, som lørdag kl. 13.00 hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena åbner forårets udfordringer med et besøg af Næsby i en kamp, der er lukket for tilskuere.

Knivskarp træning
Forud er gået en optakt med forberedelser præget af Corona med aflyste træningskampe.
– Men vi er meget tilfredse med optakten. Vi har arbejdet knivskarpt med mange ting, og vi er kommet i en endnu bedre form og har ydet gode træningspræstationer og -kampe, siger Bo Zinck.
Senest blev 2. divisionskollegaerne fra Brabrand besejret 7-1.

Truppen er forstærket
Desuden er truppen blevet yderligere forstærket med tilgang af midtbanespillerne Issah Salou, der er kommet til fra Randers FC, og Elie Gindol som er en tilgang fra Nørresundby fB.
Samtidig er målmand Kasper V. Jensen klar til at tage kampen om målet op efter en langvarig skade, mens andre profiler har fået forlænget deres kontrakter med Jammerbugt FC, herunder den målfarlige Bardhec Bytyqi.
– Vi har fået en stærkere trup i forhold til efteråret, og samtidig har vi en meget sammenspillet trup. Og når vi er der 100 pct. og vil vinde duellerne samt arbejde hårdt, så skal der noget ekstraordinært til for at slå os, siger Bo Zinck.

Helhjertet indsats
Mod forårets første modstander kræves der også en helhjertet indsats.
Trods gæsternes placering som nr. 12 og 3. sidst så advarer cheftræner Bo Zinck om en svær kamp, og Jammerbugt FC skal yde 100 pct.
– I den første kamp handler det altid om at finde det rette spændingsniveau, og Næsby er et meget bedre hold, end tabellen viser. De burde ligge omkring nummer 6.
– Særligt offensivt er de farlige og har nogle gode spillere, som vi skal lukke ned. Omvendt har vi gode muligheder mod deres defensiv. Men de har godt hold med både erfarne kræfter og unge talenter, og så har de en dygtig træner. Så vi må ikke undervurdere dem, advarer Bo Zinck.

Sæsonens målsætning
Jammerbugt FC holder fat i målsætningen om en plads i top 6 og dermed deltagelse i den 3. bedste række og den nye 1. division næste sæson.
Og det på trods af, at selv om Jammerbugt FC placeret på 3. pladsen har spillet 2 kampe færre end Frem på 1. pladsen, så er der kun 2 point op til Frem og den 1. plads, der giver direkte oprykning til den næstbedste række.
– Målet er top 6. Når vi forhåbentligt har indfriet det, så vil vi gå efter at spille med om oprykningen indtil sidste spillerunde, siger Bo Zinck.
– Oprykning er ikke vores målsætning. Det kan det ikke være, når vi bruger så få penge i forhold til de andre hold. Men vi vil gøre alt for at spille med om oprykningen lige til sidste spillerunde, understreger han.
– For klubben er det vigtigt, at vi kommer i top 6 og den 3. bedste række, og det kræver, at vi slår Næsby på lørdag.

Læs om fantastiske oplevelser og events